Lična arhiva
POSETA ZA DUGO PAMĆENJE: Milomir Ilić sa Sanjom Bartok i decom

Mlada mama Sanja Bartok (31) iz Gudurice, nadomak Vršca, i njenih sedmoro mališana nisu zaboravljeni, što je svojim humanim gestom već po ko zna koji put potvrdila naša plemenita čitateljka Nadežda Radović iz Vizbadena, uputivši im još jedan poklon-paket.

Za Sanju, ženu borca, koja je prošla kroz mnoge nedaće i njene mališane: 10-godišnju Anu, devetogodišnju Milenu, osmogodišnjeg Đorđa, sedmogodišnju Branislavu, četvorogodišnjeg Davida, trogodišnjeg Vuka i bebu Lava, ovakva pomoć mnogo će značiti.

Njena teška sudbina, podsećanja radi, dotakla je u srce mnoge dobre ljude, kao i naše čitaoce koji su joj zdušno priskočili u pomoć.

Samo zahvaljujući njihovoj prijateljskoj i izdašnoj ruci, ali i pomoći njenog devera i oca malog Vuka i Lava, njima je danas malo lakše. Posebno zahvaljujući dobroj Nadeždi koja im često priskače u pomoć.

Poveći poklon paket je već prosleđen na kućnu adresu u Gudurici, a koliko je usrećio Sanju i decu, njihova dobročiniteljka će moći da pročita u jednom od narednih izdanja našeg lista.