Instagram
Anastasija Ićurup

Anastasija Ićurup odustala je od takmičenja “Zvezde Granda”, nakon što je dobila negativne komentare od strane pojedinih članova žirija na račun svog kostima na sceni.

Poslednja epizoda muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” izazvala je veliku pažnju javnosti i medija zbog nastupa i izgleda jedne od kandidatkinja.

Iako današnja scena i scenski nastup podrazumevaju drugačiji kostim, pa čak i provokaciju, izgleda da se izbor garderobe uopšte nije dopao nekim članovima žirija koji su uputili oštre reči i komentare na račun izgleda Anastasije Ićurup. Ona je nakon toga napustila dalje takmičenje.

Ana Bekuta je u toku emisije rekla da joj je stajling neprimeren, degutantan i odvratan, a potom je i izjavila da bi se ispovraćala od stajlinga, na šta joj je Anastasija sada odgovorila:

– Pa iskreno, svako ima prava na svoje mišljenje. Posebno podržavam mišljenje žirija jer su tu sa razlogom. Mada malo mi je neugodno da me komentariše Ana Bekuta koja može da mi bude baka. Malo mi nije kompetentna da me komentariše što se tiče stajlinga, ali to je njeno mišljenje – rekla je Anastasija.
Ona se osvrnula i na prošlogodišnje Zvezde Granda gde je navela da je takmičarka od koje je izgubila bila daleko provokativnija nego što je ona sada. Mada je ona zbog svog izgleda prošla dalje.

– Dobila sam tada pohvale na račun izgleda. Sa mnom je bila tad u duelu devojka Marija Grujevska koja je da kažem više bila “gola” nego ja. Na kontu toga otišla dalje. Imala je podršku i zbog pevanja, ali je stajling bio prvenstveno na prvom mestu – istakla je Anastasija.

Bata Spasojević, modni kreator, istakao je da su očekivali komentare na račun Anastasijinog izgleda ali da im nije palo ni na pamet da to ovako može da eskalira.

– Uvek ima podeljenih mišljenja. Mi smo gledali da to bude nešto što je zapaženo i drugačije. Da uvek budemo korak ispred što se kaže. Negde smo i očekivali da bude nekih kritika, ali ne baš na ovaj način. Smatram da je to jedan dobar stajling koji treba da skrene pažnju. Najgore je kada čovek ostane indolentan, hladan i kada nema nikakve reakcije. To je za mene uvreda – istakao je modni kreator.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here