Utorak 14. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 20.06.2012.
08:00
Intimatemedicine, Vestionline A

Osnove oralnog seksa – za nju (1. deo)

Penis nije šećerna vuna, pa da je samo lagani dodir ustima dovoljan da se rastopi. Ipak, zahteva nešto više pažnje. Pročitajte!

Nekoliko saveta za najbolji felacio...

Osnove oralnog seksa #1: Pljuvačka je zlata vredna

Čistoćom opsednute osobe često pokušavaju da progutaju pljuvačku, koja im se cedi prilikom felacia. Takvim ženama se događa da se gotovo udave u vlastitoj pljuvački. 

Pametne žene puste da sila teže odnese pljuvačku prema dole po ljubavnikovom penisu. Mogu je koristiti umesto lubrikanta za ručno stiskanje donjeg dela penisa, dok gornji deo obrađuju ustima. Takođe je korisno pod guzu vašeg dragog staviti peškir ili mu ga uglaviti pod testise, kako biste izbegli nastanak velike mokre mrlje na krevetu.


Osnove oralnog seksa #2: Mekan je

Nekim ženama se sviđa mekan penis, to jest da osete kako im se stvrdnjava u ustima. Nikako ne mislite da se svaki poljubac, lizanje ili povlačenje ne oseti upravo božanstveno samo zato jer je mekan. Felacio je jedna od retkih situacija kada muškarac tokom seksa može biti potpuno pasivan i ne oseća potrebu za aktivnom saradnjom. Zato nemojte uzeti za zlo ako dugo traje dok mu ne očrsne ili ako se uopšte ne ukruti. Muškarci i s mekim mogu doživeti vrlo jak orgazam.

 

Mora da bude vlažno...

Osnove oralnog seksa #3: Napunite se pljuvačkom

Pre nego što prvi puta liznete muški polni organ, liznite usne i nakupite na jezik puno dodatne pljuvačke. Tako će osećaj biti bolji.

Ako vas muči grozan problem da se pre felacia uvek potpuno osuše usta, prethodno poližite nešto, što će jako aktivirati neposlušne pljuvačne žlezde.


Osnove oralnog seksa #4: Zubi

Neke žene tokom felacia prevuku usnice preko zuba, jer većinu muškaraca i sama pomisao na zube na penisu neopisivo uplaši. Drugima je poneki zavodljivi zubić baš erotski, samo ako niste razdražljivi poput pit bula. Pitati o tome - još je najlakši put.


Osnove oralnog seksa #5: Okretanje glave

Vežbajte na svom prstu ili lizalici

Ako za vreme kretanja ustima gore i dole po penisu okrećete glavu (kao da vrtite vijak), to osigurava bitno jaču stimulaciju, posebno na gornjem delu penisa. Pokušajte na svom prstu.


Osnove oralnog seksa #6: Dodatno kružno okretanje (za iskusne)

Prilikom pokreta prema gore (približno na sredini penisa), naslonite vrh jezika ispod grebenčića na glaviću penisa. Tako se, za vreme okretanja glave, vaš jezik oslanja na osetljivi frenulum, a vrh jezika još dodatno stimuliše osetljivi grebenčić....

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online