Subota 18. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 17.12.2010.
09:20
Kurir A

''Bojkotujte Terezu Kesoviju''

Srpske estradne ličnosti protive se najavljenom nastupu hrvatske pevačice Tereze Kesovije, pišu beogradski mediji

Kako navodi ''Kurir'', još se pamte izjave ove 72-godišnje pevačice, koja je početkom devedesetih pevala ''Danke, Dojčland“, date tokom poslednjih dvadeset godina.

Srpski pevači su protiv gostovanja Tereze Kesovije
 

''Nek idu svi koji hoće, poštujem njihov stav, jer svako radi prema svojim moralnim kriterijumima. Ja, koja sam zbog rata sve morala da nadoknadim, imam i te kako dobre razloge da nikad ne nastupim u Srbiji'', rekla je Kesovija pre samo godinu dana za ''Slobodnu Dalmaciju'', a nedugo potom, u intervjuu datom hrvatskom Globalu, navela kako njena duša ''nije na prodaju“ i da ne želi da ide da peva ''četnicima koji su joj otuđili klavir“.

Zorica Marković: Pišaju po nama, mi zaboravljamo


''Mi smo bili i ostali budale i za mene nije ništa novo što Hrvati dolaze da pevaju kod nas. Mogu da nas biju, bombarduju, pišaju i kenjaju po nama... Mi sve zaboravljamo i opraštamo. Nisam šovinista, ali trebalo bi da se stidi svako ko bude otišao na koncert Tereze Kesovije''.

Maja Nikolić: Ko ode na koncert, nek se stidi


''Treba da bude sramota svakog Srbina koji ode na koncert Tereze Kesovije. Bila bih najsrećnija da Sava centar bude prazan. Organizatori koncerata su najveći nacisti jer rade to isključivo zbog novca. Krivi su i naši političari i estradni menadžeri, jer su očigledno zaboravili šta su nam ovi sve radili. Zaboravili smo da su nas ubijali...''


Nada Topčagić: Srbi svima praštaju


''Ja sam pevala u Vukovaru pod prisilom. Pola autobusa vojnika naoružanih 'kalašnjikovima' je stalo pred moju kuću i ja sam morala da pevam tamo. Imala sam velikih problema zbog toga. Možda je i Tereza pod prinudom pljunula Srbe i Srbiju. Ipak, Srbi uvek praštaju. Samo drugi nikad ne praštaju Srbima.


Bora Čorba: Tuđe govno nam uvek lepše miriše


''Nemam komentar na to, zaista. Beograd je bio i ostao veliki grad, u kojem ima mesta za sve, a nama je oduvek tuđe govno lepše mirisalo nego naše.''

Tako misle ljudi sa naše estradne scene, a kakvo je vaše mišljenje?

ANKETA
Treba li bojkotovati Terezine koncerte u Srbiji?

POVEZANE VESTI

Petak 17.12.2010. 09:58
...nema brate vise srba...ovi tupsoni koji ce da joj idu na koncert se zovu europljanci...sad im daju da bolje jedu, privilegije, pa da se mnoze...prave srbe izgladnjuju ili su vec oterali iz srbije...veliki broj je potrcao ka crkvi posle komunizma...posle raskola ta gomila ce da se otkaci i od srbije i od crkve i od srpstva...dakle europljanci....ova smrdljiva baba nikad ne bi odrzala koncert u srbiji da nije tacno ovo sto sam napisao....ocekujemo i thomsona, olivera,misu, anu oxu(koja je vristala svakodnevno na svim tv-ima evrope kako srpski NAROD! treba unistiti), malo g*vance bjork, U2(ustase too)....pa sreTan vam koncerAt...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online