Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Petak 07.10.2011.
15:07
V. Tasić - Vesti A

Za političare ništa ne radim džabe

Maja Nikolić (36) uvek je bila poznata po britkom jeziku, zbog čega je mnoge kolege ne vole i ogovaraju je iza leđa. Ona za to ne haje i kaže da su mnogi pokušali na razne načine da iskoriste njenu popularnost, pa i političke stranke koje joj nude da postane njihov član.

Gledam svoja posla: Maja Nikolić

Za razliku od pevača koji u želji da nešto ućare postaju članovi raznih partija i time se hvale na sva usta, ona tvrdi da je takve pozive redom odbila, jer joj ne pada na pamet da se pelja u politiku. Bar ne za džabe...


- Nedavno su me zvali da se pridružim jednoj novoosnovanoj stranci. Zahvalila sam se na pozivu i glatko ih odbila, ne ulazeći u to kakva je stranka, niti kakav imaju program. Moje je samo da pevam i neću da se bavim politikom - kaže Maja.

Da li to znači da nećete ni da pevate političarima?
- Nisam to rekla. Pevaću svakom ko mi za to plati, pa i političarima. To je moj posao zahvaljujući kome izdržavam dva sina i sebe. Mogu ja da postanem i član neke stranke, nije problem, ali za to bi ta partija morala debelo da mi plati! Za političare ništa neću da radim humanitarno i džabe!

Kako komentarišete to što je vaš prijatelj sa Dvora Miloš Bojanić postao član Srpske narodne stranke?
- Nas dvoje se nismo čuli četiri meseca i ne zanima me šta on radi. Da me ne shvatite pogrešno, nismo se posvađali, niti sam ljuta na njega. Prosto, ne interesuje me šta bilo ko radi. Gledam svoja posla, a za druge me nije briga.

Šta se dešava sa optužnicom koja je podignuta protiv vas zbog govora mržnje u rijalitiju Dvor?
- Niti znam, niti me zanima. Kada sam se vratila iz Grčke, našla sam u sandučetu poziv da odem u poštu i podignem neko pismo. Moguće je da ima veze sa tim cirkusom. Ali, sve to mene uopšte ne zanima, ne zaslužuju ni trunku moje pažnje, niti komentar.

Da se vratimo na estradu. Mnoge koleginice vam se smeju iza leđa i kažu da su vaše ljubavne priče izmišljene?
- Baš me briga šta ko misli i priča. Ljudi koji me dobro poznaju, moja porodica i prijatelji, odlično znaju kakva sam i šta je istina. Ne moram nikome da polažem račune, niti da se zbog bilo čega pravdam. Ne pada mi na pamet da se nerviram zbog glupih komentara. Poludela bih kada bih se osvrtala na sve što se piše po novinama ili priča na estradi.

Ali vama priča o novoj ljubavi baš dobro dođe kao besplatna reklama uz nove pesme...?
- To nema veze jedno sa drugim. Nije mi cilj da sebi pravim reklamu na taj način. Nove pesme sam snimila, a album bi trebalo da objavim za dve do tri nedelje. Mojim pesmama ne treba nikakva veštačka, skandalozna podrška.

Većinu pesama je napisao moj kum Vlada Grajić, koji je komponovao "Molitvu" s kojom je Marija Šerifović pobedila na Evrosongu i celom svetu pokazao šta je srpska muzika. Uz takvog autora, koji mi je i kršteni kum, nemam razloga da strahujem za karijeru.

Zgodni Grk

 

Maja tvrdi da se ne seća kada je poslednji put bila zaljubljena kao sada. Njena nova ljubav je zgodni Grk, koga je upoznala na letovanju, a nedavno je ponovo bila kod njega.


- O mojoj novoj vezi uopšte ne želim da pričam. Njemu nije do eksponiranja, a meni je više dosta priča i kopanja po mom privatnom životu. Osim toga, prerano je, tek smo na početku veze i nikad se ne zna kako će se stvari dalje razvijati - kaže Maja, ne želeći da kaže ni reč više o novom dečku.

POVEZANE VESTI

Petak 07.10.2011. 15:37
Pa tebe nista zivo ne zanima, nista zivo ne znas, tvoj intervju ne lici ni na sta (zalim izgubljeno vreme) a samo se pitam ko i zasto bi tebe zeleo u stranci pevaljko?
Petak 07.10.2011. 21:09
Pa posto je svako u politici necu se iznenaditi da je i tamo vidim... za nijansu je bolja od Karleuse ili se varam?
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online