Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 28.08.2013.
16:23
pulsonline.rs A

Svekrva isterala Gogu Sekulić iz stana?

Folk pevačica Goga Sekulić je pre samo nekoliko dana dala četrdesetodnevni pomen svom suprugu Igoru Ramoviću, ali komplikacijama u njenom životu ipak nije došao kraj, saznaju beogradski mediji.

Naime, Sekulićeva je posle smrti svog supruga nastavila da živi u njegovom stanu u Sarajevskoj ulici, ali je u toku dana shvatila da je izbačena od strane svoje svekrve Zorice, tvrdi portal ''Pulsonline''.

Goga Sekulić

''Igor je dete razvedenih roditelja. Njegov otac Zoran trenutno živi sa četvrtom ženom, a i majka mu se preudala, što su prilično otežavajuće okolnosti u tužnoj situaciji koja ih je sve zadesila. Kada se Igor verio sa Gogom, ona je napustila svoj devojački stan i preselila se u njegov, koji je nasledio od svoje bake. Njih dvoje su zajedno renovirali i uredili stan po svom ukusu još pre svadbe, da bi ih ubrzo zadesila borba za njegov život sa opakom bolešću'', izjavio je za taj portal Igorov blizak prijatelj.

''Budući da Goga zbog Igorove bolesti i brige oko njegovog stanja nije mogla da radi dva meseca, ostali su bez novca koji im je bio neophodan za lečenje. Odlučili su da pozajme novac od svojih prijatelja i na taj način pokušaju da pobede opaku bolest, ali nažalost, nije mu bilo spasa. Posle Igorove smrti Goga se sa njegovom majkom dogovorila da do četrdesetodnevnog pomena živi u tom stanu, da bi ga posle, po Igorovoj želji, koju je izrazio u toku lečenja u Nemačkoj, prodali i razdužili troškove lečenja'', dodaje sagovornik.

Sekulićeva je u utorak u želji da uzme neke svoje stvari svratila do stana, ali je prilikom pokušaja da ga otključa shvatila da su brave promenjene i pozvala je policiju.

''Goga se veoma uspaničila kada je shvatila da njen ključ ne odgovara bravi i pozvala je policiju. U međuvremenu je došla i Igorova majka i objasnila pevačici da je ona promenila brave. Rekla joj je da će prodati stan, ali da ne želi da snosi troškove Igorovog lečenja i da je to na Gogi, što je pevačicu veoma razljutilo. Ona ne želi da Igorovo ime ostane ukaljano, da nekome ostane dužan, a za sebe, iako kao njegova zakonita supruga ima pravo na nasledstvo, nije tražila apsolutno ništa. Čitava ova situacija će svoj epilog imati i na sudu gde će Goga priložiti papire o svim troškovima Igorovog lečenja. Ona je zaista dala sve od sebe kako bi pomogla Igoru, snosila je troškove transporta njegovog tela, kao i sahranu, i nije joj jasan ovakav stav njene svekrve'', izjavio je sagovornik ''Pulsonline''.

POVEZANE VESTI

Subota 31.08.2013. 18:24
Možda ubrzo utjehu nadje u Ćazimu Osmaniju, nakon Nate, Ane... A šta bi a njenim djevojačkim stanom??? PS: Ljubav na seoski način....
Četvrtak 29.08.2013. 08:43
Loše se preračunala....
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online