Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 22.06.2014.
16:30
Alo A

Oskrnavljen grob Goginog muža! Njeno ime izbrisano

Prilikom nedavne posete grobu pokojnog muža Igora Ramovića, Goga Sekulić je doživela neprijatnost - neko je okrnavio spomenik i farbom prekrio Gogino ime.

Neko je izbrisao Gogino ime sa spomenika

Kada su podizali spomen-ploču Goginom pokojnom suprugu pre skoro godinu dana, urezana su imena pevačice i njene svekrve Zorice Terzin. Od pre nekoliko dana, Gogino ime ne postoji na spomeniku.

- Goga je posetila Igorov grob i videla da je neko farbom prekrio njeno ime na spomeniku, i to je odmah prijavila obezbeđenju groblja. Veoma je ljuta zbog toga, jer ako nečije ime zaslužuje da se nađe na spomeniku, onda je to njeno. Od prvog do poslednjeg momenta je bila uz njega. Zadužila se na sve strane kako bi ga izlečila, a kasnije i kako bi organizovala sahranu, i onda se pojavi neko ko njeno ime odstrani. Veoma ružno, izjavio je za Alo izvor blizak pevačici, koji je i dodao da je ona mnogo razočarana.

- Ona ne želi ništa konkretno da priča, ali znam da sumnja na svekrvu. Igorova porodica bukvalno Gogi zagorčava život, i sada još ovo, baš je razočarana i ljuta. Nedavno se dogodila situacija da je Goga kupila staklenu vazu, koju je odnela na grob, i kada je na godišnjicu njihovog venčanja otišla da odnese cveće i zapali sveću, videla je da je neko uzeo. Čeka da se navrši Igoru godinu dana, a onda će definitivno okrenuti drugi list. Sada trenutno nije u Srbiji, a nije imala kada da reši taj problem sa nadgrobnom pločom, ali čim se vrati, pozabaviće se time, kaže izvor blizak Sekulićevoj.

“Razbolela sam se zbog Pinkovog videa o Igoru i meni!“

Novinari su pozvali Gogu za komentar i zatekli je u Beču, gde se spremala za nastup.

- Da, šta reći?! Njihova dela sama govore, zbog toga kada prođe godišnjica, stavljam tačku na sve! Ja njih hlebom, oni mene kamenom. Želim im sve najbolje, ko god da je to uradio mora da je mnogo loš čovek. Daleko im lepa kuća, rekla je Goga.

Podsećanja radi, pevačica je sahranu svog muža, koji je preminuo 14. jula prošle godine, organizovala zajedno sa svekrvom, da bi nakon četrdesetodnevnog pomena počeli problemi između njih dve...

Svekrva isterala Gogu Sekulić iz stana?

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 23.06.2014. 09:51
Ti uopšte nisi dosadna...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online