Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 14.06.2014.
08:13
V. Tasić - Vesti A

Tajne znaju samo sestre

Mnogi pevači žale se da im je teško da pronađu dobrog i iskrenog prijatelja. Osim toga lažni prijatelj može da bude i vrlo nezgodan ukoliko medijima otkrije najdublje tajne ili detalje iz privatnog života koje pevačice brižno skrivaju, što se i dešavalo. Zato ne čudi što mnogi pevači poverenje imaju isključivo u svoje bližnje, odnosno u članove svoje porodice.

Ceca sa sestrom Lidijom
 

Ceca Ražnatović apsolutno poverenje ima samo u sestru Lidiju. Njih dve su izuzetno vezane, pa Lidija sa svojim suprugom i četvoro dece živi kod Ceca u vili preko puta Marakane.

Sestre su i iza rešetaka bile zajedno tokom akcije Sablja pre više od deset godina. Prvo je privedena Ceca i stoički je podnosila zatvor sve dok policija nije privela i njenu mlađu sestru, pa je pevačica u znak protesta štrajkovala glađu. Obe su u isto vreme nosile i narukvice na nozi tokom kućnog pritvora.


Marija Šerifović, koja je jedinica, nikada nije krila da je vezana za svoju mamu Vericu, koja je jedina iskreno i bez zadrške može posavetovati, utešiti i sačuvati neku njenu tajnu. S obzirom na to da je do pre samo nekoliko meseci i dokumentarca "Ispovest" skiravala od javnosti da joj se dopadaju žene, ne čudi što je Verica svojoj ćerki ne samo roditelj već i najbolja prijateljaca.


- Srećom, u svojoj majci oduvek imam oslonac, pa i kada me niko drugi ne razume, ona to uspeva - otkriva Marija.

Nataša i Kristina: Čuvaju i brane jedna drugu
 

Problema sa neiskrenim prijateljima imala je i Nataša Bekvalac, ali o tome nerado priča. Dešavalo se da detalji iz njenog intimnog života procure u javnost baš zahvaljujući ljudima koji je okružuju. Zato se drži svoje porodice, pre svega mlađe sestre Kristine, koja je bila i ostala njena najbolja prijateljica pred kojom nema tajni.


- Naša najstarija sestra Dragana udala se mlada i njen odlazak iz porodičnog doma učinio je da Kris i ja budemo upućenije jedna na drugu. Uvek sam štitila Kristinu, od najranijeg detinjstva do danas. Mnogo više me boli i povređuju neistine koje kruže o njoj, nego laži o meni. Dovoljno je da pogledam Kristinu i da znam o čemu ona razmišlja, baš kao i ona mene - rekla je svojevremeno Nataša.


- Nataša i ja smo oduvek veoma vezane, pa i danas jedna drugu dopunjujemo i to je nešto najvrednije što imam. Moje sestre su mi sve. Ja sam joj uvek bila podrška i što bi se reklo, čuvala sam joj leđa - dodaje Kristina.

Divna je Jelenina najbolja prijateljica, a ne samo majka
 


Jelenu Karleušu mnogi ne vole i osporavaju, pa joj je posebno teško da nađe iskrenu prijateljicu, zato se drži svoje majke Divne s kojom ima otvoren i iskren odnos, koji često prevazilazi relacije dete - roditelj, pa su njih dve i najbolje prijateljice. Za majku često kaže da je njen anđeo čuvar i pred majkom nema nikakve tajne.

Mama je moj heroj

Ana Nikolić

Ana Nikolić ima mlađeg brata Marka, ali ističe da joj je najveća podrška u životu majka Miljana. Bez oca je ostala mlada, pa se vezanost za majku samo još više produbila.
- Moja majka je karakterno jaka i stabilna ličnost. Sve je preuzela na svoja pleća i posvetila svoj život Marku i meni pre, a naročito nakon smrti našeg oca. Za sve što danas jesam umnogome sam zahvalna svojoj majci jer ona je apsolutni heroj i sigurno najvažnija figura u mom životu - iskrena je Ana Nikolić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online