Petak 3. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Nedelja 26.06.2011.
23:58
Vestionline A

Veliki brat: Marijana pobednik

Marijana Čvrljak iz Šibenika pobednik je poslednje sezone Velikog brata. Publika na Košutnjaku negodovanjem je dočekala ovu odluku. Marijani nisu čestitali ni bivši ukućani, koji su sa strane posmatrali njen izlazak na binu i uručivanje nagrade. Ovo je prvi put da u regularnom Velikom bratu na ovim prostorima pobedi žena.

Marijana Čvrljak

Nedeljno finale su obeležila dva "skandala". Jedini učesnici rijalitija koji su Marijani čestitali bili su Džordž Rkman i Ema - ostali su stajali van bine i nisu hteli da priđu ni na poziv i prozivku voditeljki. Ovaj trenutak ispraćen je uz Nemeševu pesmu koja je snimljena tokm šoua, a posvećenu Marijani. Drugi skandal je Nemeševo pojavljivanje u finalu i njegov javni "raskid" sa ovogodišnjom pobednicom.

Proglašenje pobednika Marijana je dočekala sa čuđenjem na licu i rečima "Isuse bože!". Kada su je voditeljka Antonija i drugoplasirani učesnik Duško zagrlili, ona je i dalje bila u šoku.

Po Duškovom izlasku napolje publika je burno reagovala i zviždala na spomen Marijanonog imena, na šta im je voditeljka Antonija iz Hrvatske poručila: "Nemojte biti Balkanci u ovom trenutku". 

Marijana nije želela da na poziv Velikog brata napusti otpad, što je i razumljivo s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi. Na binu je izašla u pratnji svog oca koji je došao u Beograd da ćerki pruži podršku.

Ovo je prvi put u regularnom Velikom bratu na ovim prostorima da je pobednik žena. Pre nje to je za rukom pošlo jedino Mimi Đurović iz Crne Gore, koja je pobedila u prvom VIP Velikom bratu. 

Biće još informacija...

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 27.06.2011. 00:04
Gde smo otisli majko mila! Prva zena koja pobedjuje da bude ovakav sljam ! SRAMOTA za sve ! Olicje pravih kurvetina ! Sram je bilo ! JAdno joj dete...
Ponedeljak 27.06.2011. 00:39
Nikada necu shvatiti zenu koja za drugu zenu moze reci da je kurva! Da li shvatate da takav pogrdan izraz za muskarce ne postoji?? Kada bismo bar malo imale vise medjusobnog uvazavanja i manje sujete, svet bi bio mnogo lepsi i humaniji, i zena bi preuzela glavnu ulogu u njemu!! Muskarci nisu jaci pol ali su slozniji medjusobno,zato su i nametnulim parijarhat! Ne zbog svojie primitivne snage vec po principu-zavadi pa vladaj... A puno je ovakvih zena,koje sebe i svoj pol smatraju -krpom-, nazalost zbog njih ispastaju i ostale, hrabre i svesne svoje snage, pune ljubavi,lepote i dobrote koje su svesne da su puno vise od krpe kojom ce muskarci brisati pod i da imaju potpuno ista prava-LJUDSKA!!!
Ponedeljak 27.06.2011. 02:37
E ja sam poslala licno 4 poruke za Marijanu i nevidjeno mi je drago sto je pobedila! Moze da prica ko sta hoce, ali ona je najiskrenija od svih bila! Jeste pogresila, jeste malo labilna, ali ipak je iskrena, a ne licemer i smarac kakvi su vecina bili. I nije istina da je namesteno, samo se vi nedojebane baba devojke ne mozete pomiriti sa ovim. Bravo Marijana! A sad lepo kupi stancic i uzivaj sa svojom cerkicom! Ko ih j... sve!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online