Četvrtak 9. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 08.09.2015.
12:12
alo.rs A

U Farmi i Goga Sekulić, i to sa svekrom!?

Atmosfera u rijalitiju Farma uskoro bi mogla da dostigne tačku ključanja jer će se na imanju sresti pevačica Goga Sekulić i otac njenog preminulog supruga Igora, vidovnjak Zoran Ramović.

Vesti
Goga Sekulić mogla bi da se nađe prvi put oči u oči sa Igorovim ocem posle smrti supruga

Njih dvoje su posle Igorove smrti sasuli salve uvreda jedno drugom, a konačna rasprava bi posle dve godine mogla da se odigra upravo pred kamerama Televizije Pink.

Kao što je već pisano, Goga bi uskoro mogla da postane deo ekipe u Lisoviću, a ubrzo nakon njenog ulaska na farmu bi trebalo da se useli i Zoran. Iako zbog tajnosti ugovora niko od budućih učesnika ne sme otvoreno da kaže da će ući u šou, Ramović je za beogradski Alo! između redova priznao da su pregovori u toku.

- Tačno je da sam dobio ponudu od organizatora Farme, ali i Velikog brata. Videćemo šta će biti. Nisam pristalica takvih programa, mada mi se Farma više dopada. Iako sam oba rijalitija odbio, sve ima svoju cenu i nije nemoguće da ću ući ako nova ponude bude bolja - kaže Zoran, a na pitanje da li je čuo da se na imanju može sresti sa bivšom snajom, kaže:

- Njen ulazak neće imati veze sa mojim odgovorom produkciji jer ona meni ne smeta. Štaviše, kao kulturan čovek javio bih joj se i porazgovarao. Ona meni ne smeta i nikada mi nije smetala. Čak i kada je bila čitava polemika nakon smrti moga sina, nisam ružno govorio o njoj. Podržavam sve ljude koji čine baš sve kako bi postigli uspeh - sa dozom ironije istakao je Zoran, koji tvrdi da bi se na farmi najbolje slagao sa Kristijanom Golubovićem.

- On me je prijatno iznenadio jer je tamo najpristojniji, najodmereniji i zna da se kontroliše - kaže Ramović, koji teško da će uspeti da se kontroliše ako ga Goga potkači.

U svakom slučaju, saga između estradne umetnice i porodice bivšeg supruga sa kojom se sudila zbog stana u kojem je živela sa Igorom i troškova lečenja mogla bi da dobije epilog.

Kako je govorila Goga: Igor umro zbog prokletstva oca

Pevačica je nekon smrti supruga jednim delom optužila Igorovog oca da mu je navukao kletve zbog otvaranja svoje agencije za vidovnjake.

facebook.com
Igor Ramović

- Lagali su napaćene majke da će se njihovi sinovi vratiti sa ratišta, iako su oni bili mrtvi. Iste te majke su ih proklele! Ima još stvari zbog kojih je Zoran i krivično odgovarao. Mog muža ništa ne može da vrati, ali me mnogo boli to što njegovi roditelji pokušavaju da sruše sve ono lepo što smo imali - istakla je Goga.

- Za sve vreme dok se borio sa bolešću ni u jednom trenutku nismo imali pomoć njegovih roditelja. Majka ga je samo jednom posetila dok smo bili u Nemačkoj. Ipak, videlo se da sa majkom ima bolji odnos nego sa ocem, koji nijednim gestom nije pokazao da mu je stalo do sina. Nakon Igorove smrti, po dolasku u Beograd obratila sam im se za pomoć jer nisam mogla još i sahranu da organizujem, ali sam naišla na zatvorena vrata. Tokom 18 godina, koliko je živeo u Londonu, majku je video četiri puta, a oca nijednom. Dok sam ja tamo ležala pored bolesnog Igora, njegov otac je davao izjave. On nije hteo da učestvuje u lečenju, kao što nije hteo da učestvuje ni u transportovanju Igorovog tela - rekla je tada pevačica.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online