Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Petak 05.08.2011.
23:05
Beta A

"Stostruko ću naplatiti gubitak jahte"

"Preboleo sam gubitak jahte, ali ću ga stostruko naplatiti", rekao je vlasnik kompanije Pink Željko Mitrović za beogradske medije povodom odluke hrvatske carine da proda njegovu jahtu koja je zaplenjena prošle godine.

Željko Mitrović sa društvom na svojojjahti "El Bosco"
 

Beogradski mediji prenose da Mitrović i njegov tim sačinjen od pet advokata smatraju da bitka za jahtu još nije izgubljena, jer se tim problemom sada bave i međunarodne institucije.

Pročitajte još:

1. NUNS: Nezakonit bojkot Hrvatske na Pinku

2. Mitrović: NUNS je mala vesela družina

3. Akcija "Oluja" i na estradi

4. Hrvati razočarani Mitrovićevom odlukom

"Još se finansijski gubitak nije zaista desio, ali sam spreman na sve. Operacija nadoknađivanja štete vezane za slučaj 'El Bosco' još nije ni počela. Nameravam da štetu nadoknađujem na najmanje pet različitih načina. Oročio sam da ću barem tri godine nadoknađivati štetu ukoliko izgubim jahtu", rekao je Mitrović.

Jahta "El Bosco"

Prema njegovim rečima vrlo brzo će se razotkriti ko sve stoji iza ovog slučaja i za koga se namešta ova besramna licitacija. "Ponavljam da je u pitanju klasična otimačina tuđe imovine. U skorašnjem saopštenju objasnio sam sve u vezi s tim", rekao je Mitrović.

Željko Mitrović je pre tri dana zabranio reklamiranje hrvatskog turizma, hrvatske estrade i kinematografije na svim stanicama koje on poseduje.

POVEZANE VESTI

Subota 06.08.2011. 03:10
Nemoj samo ti da naplacujes stetu, ako ti budes naplacivao, ne znam kuda ce ovo sve otici. Lezis u parama, ne znas sta ces od svoga bijednog i nemoralnog zivota, napravio si od Pinka centar rugla i prostakluka, od granda ( ne mogu ga oznaciti velikim imenom ) si napravio sodomu i gomoru, prodajes djevojke radi svoje koristi, svaka koja se iole skine postaje predmet paparaca i svi je prate kako bi doznali njene prljave tajne, a ti kasnije to citas sa uzivanjem i mislis kako ces na tome zaraditi, jadan si i ti i tvoja bolesna psiha. Kako ne shvatas da si upravo ti doveo ovu zemlju do moralne degradacije i propasti koja unistava sve prave vrijednosti, koja unistava porodice, bliske odnose...
Subota 06.08.2011. 01:03
Tebi Mitrovicu ni ekser ne izlazi iz dupeta. Lezis na milione i nikad dosta. Pomozi malo sirotinji. Da vredis nesto ne bi te trovali bliznji.
Subota 06.08.2011. 03:17
Koja unistava prava prijateljstva, i sad se kao predstavljas velikim Srbinom, da bi se neupuceni upecali i podrzali te, a do juce si forsirao te iste Hrvate i govorio da su tvoje najvece blago... Nemoj molim te, ostavi se laznog morala, jer ti cak ne znas ni sta je moral, a kamoli da ga propagiras, tvoja glavna odlika je da prevaris i unistis sto je moguce vise mladih ljudi i da od njih napravis marionete sa kojima ti i tebi slicni upravljate... Narode, ne znam koliko moras da budes glup, pa da ovo shvatis kao patriotsku poruku, jer je ovo samo igra, koja je dobro pripremljena i koja ceka na egzekuciju... Kladim se da taj isti Mitrovic veceras pjie vino u Dubrovniku sa svojim "saradnicima"
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online