Nedelja 2. 6. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
10
Petak 07.02.2014.
17:30
kurir-info.rs A

Doris Dragović uzela 40.000 evra, a prodala 1.000 karata

Hrvatska pevačica Doris Dragović je za dva koncerta u Srbiji uzela 40.000 evra unapred od Kombank arene, koja je organizator i promoter njenih nastupa u Beogradu 14. februara i Novom Sadu 8. marta. Kako saznaju beogradski mediji, interesovanja za hrvatsku pevačicu skoro da i nema s obzirom na to da je do sada prodato svega 1.000 ulaznica.

Sprema se za koncert: Doris Dragović
 

''Dragovićevoj je dato 20.000 evra u julu prošle godine, čim je ostvaren dogovor da peva u Srbiji, a pre nekoliko dana isplaćeno joj je još 20.000. Iako prodaja karata ide izuzetno loše, ona se priprema za 'spektakl' i ne razmišlja o eventualnom otkazivanju'', otkriva dobro obavešten izvor za ''Kurir''.

I direktor Kombank arene Đorđe Milutinović, koji je, došavši na funkciju sredinom decembra 2013. godine, ovaj događaj zatekao kao zaostavštinu svog prethodnika, tvrdi da će se koncerti održati čak i u slučaju ogromnog finansijskog minusa za organizatore.
 

Pročitajte i:

* Doris Dragović: Ubila sam 11 četnika

* Doris Dragović: Volela bih da prošetam centrom Beograda

* Doris rekla "Nikad u Srbiju", a sad će održati dva koncerta!

* Doris: Ja nisam htela da dođem u Beograd? Prvi put čujem tako nešto

''Šta god bilo, mi nećemo otkazivati! Mnogo je već uloženo, a i to ne bi bilo zgodno zbog onih koji su već kupili karte i očekuju da dobiju to što su platili. Postoji i velika šansa da će u danima pred koncerte poraste interesovanje ljudi'', optimističan je Milutinović, koji je i potvrdio da je Dragovićevoj određena suma novca plaćena unapred.

On je istakao da je Dragovićevoj unapred uplaćen novac.

''Određen iznos joj je isplaćen unapred, ali ne mogu da govorim o tome'', objasnio je Milutinović.

Na pitanje da li postoji mogućnost da Doris posle koncerata ostane uskraćena za deo honorara zbog slabe posećenosti, direktor Arene je odgovorio: ''Ne postoji. U principu se sve isplati unapred. Rizik od loše procene i neuspeha uvek postoji. Ukoliko koncert bude dobar, ja ću se radovati, a ako ne bude, to je onda jedan koji nije zadovoljio očekivanja. Dešavalo se i ranije da se radi u minusu. Neki drugi koncerti će to nadoknaditi''.

Menadžer Doris Dragović, Alen Ključe se nije javljao na pozive novinara ''Kurira''.

POVEZANE VESTI

Petak 07.02.2014. 23:27
Dabogda grom zviznuo u CROmbank arenu....Dabogda imala manje gledalaca nego što je Kreketuša prodala (9) ulaznica na zadnji koncert!!! BRUKA....SRAMOTA....GADALUK !!! Srpski narode do kada ćeš da ćutiš i da trpiš ovaj defile raznoraznih kroato-ustaša koje je palo u zaborav i u njihovu lijepu 3.14zdu materinu !!!
Petak 07.02.2014. 18:00
Sramota da nam u areni odlucuju ustase, sramota za Srbiju ali to je zato sto su nam u poslednje vreme na vlasti prozapadno i proustaski orijentisani politicari takozvani izdajnici.
Petak 07.02.2014. 19:19
kao po običaju - nije problem kod ustaša... pevaljka ide tamo gde joj plate... što da mamlazima ne uzme pare ? al' govno srpsko koje je poziva i koje neće da joj oktaže je ono koje treba kriviti.... kao po običaju...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online