Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 10.10.2014.
13:13
S. Ban A

Jupiter određuje bogatstvo

Novac nije garancija sreće, ali pruža sigurnost i nesputanost, pa i slobodu kojoj svi streme. Čeka li nas bogatstvo, ili ćemo tokom života konstantno da se borimo sa finansijama, zavisi od položaja Jupitera jer on predstavlja velike svote novca i devize.

 

Ukoliko se zatekne u drugom polju (finansije), znak je da smo na putu ostvarivanja sigurnog bogatstva. Takođe, u zavisnosti od toga u kom je znaku, do blagostanja stižemo ovako:


Ukoliko je Jupiter u Ovnu - bogatstvo stičemo proizvodnjom nečega, a položaj Marsa može da ukaže zapravo šta bi trebalo da se proizvodi.


Jupiter u Biku predstavlja veliku zaradu ako se radi sa hranom, ali bogatstvo sledi i bavljenju bankarskim poslovima.


Jupiter u Blizancima donosi zaradu kroz pisanu reč ili automobile.


U Raku je Jupiter ezgaltiran, pa ovakav raspored donosi veliki uspeh i novac, a delatnost će usloviti položaj Meseca. Osobe koje imaju ovakav položaj Jupitera dobile su džokera pri rođenju, ali moraju da ga pokrenu.

Jupiter u Lavu donosi novac kroz položaj, ali i protekciju viđenih ljudi. Jupiter u Devici traži da se novac stiče postepeno, skupljajući sitne apoene. U praksi to su prodavnice zdrave hrane, pijaca i sva ostala mesta gde se barata sitnišom. Za ove ljude važi da je zrno po zrno pogača.


Jupiter u Vagi usmerava da se do novca i blagostanja dolazi bračnim vezama. U Škorpiji osoba barata sa tuđim novcem i ovakav položaj se često sreće kod vlasnika menjačnica i banaka.

Merkur je sitniš

Venera predstavlja finansije i novac kojim svakodnevno baratamo. Merkur je sitniš i reklo bi se kusur, a Jupiter predstavlja veliku sumu novca stranog porekla, dakle, devize.

U Strelcu je Jupiter u svom sedištu, ali u praksi ne daje velike preduzetnike. Osoba će najlakše doći do novca kroz obrazovanje i putovanja. Ukoliko je Jupiter u aspektu sa Suncem ili Mesecom, to ukazuje na turizam.


Jupiter u Jarcu je u padu i uslovljava teži put do sticanja velikog novca, a ako i dođe, to se dešava u drugoj polovini života. Rad s kožom, drvetom, starim predmetima, ali sve na veliko.


U Vodoliji donosi sreću u svemu što je inovativno. Dakle, osoba može da se obogati nekim patentom ili radom na kompjuterima.


Jupiter u Ribama je, pored Raka, veliki srećnik. Osoba pronalazi put do bogatstva na način koji je samo njemu poznat, a kako to izgleda opisuje položaj Neptuna.


Najpovoljnije je da Jupiter ima samo dobre aspekte. Međutim, ako se dogodi da postoje i nepovoljni, naročito sa Saturnom, Neptunom ili Plutonom, to i dalje ukazuje na veliki novac kojim osoba barata, ali i na opasnost od bankrota ili pljačke. Ipak, bez obzira na sve to, osoba će ponovo pronaći put do blagostanja.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Bogati ili nesrećni preci
ZVEZDE I MISTERIJE Jarac, kralj strpljenja
ZVEZDE I MISTERIJE Zvezde tope kilograme
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online