Petak 17. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 23.10.2011.
23:31
Vestionline, Beta A

Manćini: Sad još više poštujem Junajted!

Menadžer Mančester sitija Roberto Manćini rekao je da mu je važna samo pobeda, a ne rezultat velikog derbija protiv gradskog rivala Junajteda.

Još više respektuje Junajted, jer je napadao sa igračem manje - Roberto Manćini

Mančester Siti je u gostima pobedio Junajted sa 1:6 i povećao prednost na čelu tabele na pet bodova, pošto su po dva gola postigli Mario Baloteli i Edin Džeko.

"Nije važno što je bilo 6:1, važno je da smo pobedili fantastični tim. To je važno. Bitno je i za naše samopouzdanje, jer mislim da nije lako igrati ovde. Čast je igrati na Old Trafordu, jer je Junajted jak tim", rekao je Manćini posle utakmice.

Italijanski trener je dodao da je isključenje Džonija Evansa na početku drugog poluvremena izazvalo pad u igri domaćina, ali je pohvalio Junajted zato što su igrači nastavili da napadaju čak i sa desetoricom.

"Posle isključenja bilo je lakše, ali smo igrali vrlo dobro. Prvih 25 minuta Junajted je igrao dobro, ali nisu stvarali šanse. Sada više poštujem Junajted jer su nastavili da napadaju i posle isključenja. Mislim da je to neverovatan mentalitet. Ako hoćemo da dođemo na vrh kao što su oni, onda moramo da unapredimo naš pristup", rekao je Manćini.

Menadžer "građana" naročito je pohvalio zemljaka Marija Balotelija, koji je konačno skrenuo pažnju sa privatnog života, pošto je ovog vikenda izazvao požar u svojoj kući.

"Drago mi je zbog njega, jer je postigao dva važna gola i igrao je dobro. Bio je ozbiljan na terenu. On je mlad i zbog toga pravi greške. Kao igrač, on je neverovatan i zbog njega, a i fudbala generalno, nadam se da ćemo dočekati dan kada će se njegov mentalitet promeniti. Ne znam šta se dogodilo sa vatrometom. Dobra stvar je što nije povređen. Sve što ja znam je da sada spava u hotelu", dodao je Manćini.

Menadžer Mančester junajteda Ser Aleks Ferguson nikada u karijeri nije doživeo da na domaćem terenu doživi ovakav težak poraz.

"Ovo je najgori rezultat u mojoj karijeri. Čak i kada sam bio igrač, mislim da nikada nisam izgubio sa 6:1. Ovo je neverovatno razočarenje. Ako biste pogledali prvih 30 minuta meča, ne biste mogli da verujete u konačan rezultat. Isključenje nas je ubilo, teško je bilo igrati sa igračem manje. Ovo je težak poraz posle koga ćemo se trgnuti tek kad osetimo poniženje zbog rezultata. Nema sumnje da ćemo odgovoriti na ovo poniženje", rekao je trener Junajteda Aleks Ferguson.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online