Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 17.05.2012.
19:30
Vestionline, Beta A

Grant: Odlazim iz Partizana sa lepim uspomenama

Trener fudbalera Partizana Avram Grant saopštio je da će posle nedeljne utakmice sa Metalcem aktivirati klauzulu iz ugovora po kojoj može da napusti klub na kraju sezone, a njegov naslednik bi mogao da bude Vladimir Veremezoć.

Grant je svoj šestomesečni boravak u Partizanu ocenio kao "pozitivan"

"Bilo je pozitivnih stvari i od navijača na koje želim da se fokusiram. Znam da su im porazi od Zvezde teško pali, ali je činjenica da će u istoriji ostati zapisano da je Partizan osvojio petu uzastopnu titulu", rekao je Izraelac novinarima na konferenciji u Sportskom centru "Teleoptik" u Zemunu.

Grant je kazao da je odluku o odlasku doneo prošle nedelje iz, kako je naveo, privatnih razloga.

"Odluku sam doneo prošle nedelje, a pre toga nisam razmišljao o odlasku. Predsednik đurić me je januara zvao da pomognem klubu. Došao sam u novu ligu o kojoj nisam mnogo znao. Prvi plan je bio da osiguram prvenstvo i obezbedim tim za Evropu. Odlazak mi najteže pada zbog toga, ali su moji privatni razlozi prevladali", kazao je bivši trener Čelsija, Portsmuta i Vest Hema.

LŠ kroji satnicu Superlige

 

Sve utakmice poslednjeg, 30. kola fudbalske Super lige Srbije igraće se u nedelju od 15.00,
saopštila je Zajednica superlige.

Po pisanju beogradskih medija, umesto Granta na klupu Partizana vratiće se Vladimir Vermezović koji je vodio klub u sezoni 2004/2005.

Izraelac je rekao da ovo nije prvi put da aktivira klauzulu po kojoj može da napusti neki klub pre isteka ugovora.

Na pitanje novinara o tome da li zna ko će ga naslediti, Grant je rekao da ne zna ništa o budućem treneru Partizana.

"Ne znam ništa o mom nasledniku. Imao sam sastanak sa predsednikom na kojem smo rzgovarali o tim stvarima i siguran sam da on hoće da klubu uvek bude bolje", dodao je Grant i istakao da ga nisu pogodile kritike potpredsednika kluba Dragoljuba Vukadinovića posle poraza u "večitom derbiju" od Crvene zvezde.

"Nisam upoznao tog čoveka, ali svako ima pravo na svoje mišljenje. Ako se radi o nekome iz kluba, onda je to trebalo da mi kaže lično. Ovde sam se osećao kao kod kuće, nisam sreo ni jednu negativnu osobu i odlazim sa lepim uspomenama", naveo je Avram Grant.

"Igrali smo dobar fudbal, a zadovoljan sam čak i kako smo odigrali utakmice koje smo izgubili od Crvene zvezde", dodao je on.

Crno-beli će u nedelju, u poslednjem kolu Super lige, igrati protiv Metalca u Beogradu, a Upravni odbor kluba će sutra u 13.00 u SC "Teleoptik" održati vanrednu sednicu. 

Pozivnica za Granta iz Engleske

 

Na adresu FK Partizan stigla je čestitka povodom osvajanja titule šampiona Srbije i pozivnica za njegovog bivšeg šefa struke Avrama Granta, a uputili su je iz Zajednice ligaških menadžera (League Managers Association) Engleskih profesionalnih liga.

 

Naime, svake godine Zajednica ligaških menadžera, koja je kolektivni organ svih sadašnjih i bivših menadžera koji rade ili su radili u engleskim ligama, obavlja glasanje preko svih svojih članova, a biraju se najbolji treneri (menadžeri) svake godine u prve 4 engleske divizije. Ova svečanost na ‘Ostvru’ ima veliku specifičnu težinu, posebno ako se uzme u obzir koliko ‘ostrvljani’ drže do tradicije.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 17.05.2012. 20:06
Partizan-pederski klub!
Petak 18.05.2012. 00:03
Ma kako da ne? Lepe uspomene? Bezi on glavom bez obzira kad je video gde je dosao! :)
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online