Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 18.07.2015.
11:21 >> 22:05h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Manćini tera Vidića, Mitrović i definitivno crno-beli, Pogba najbliži Barsi

Prelazni rok u Evropi sve je zanimljiviji. "Bombe" su počele da padaju, a iz dana u dan se očekuju novi "potresi" na tlu Starog kontinenta. Anhel di Marija na meti PSŽ-a, ali bi on radije da se vrati u Real. Kristijan Benteke seli se na "Enfild roud". Mančester Junajted "peca" Pedra. Manćini tera Vidića iz Intera. Mario Gece odbio Juventus, ostaje u Bajernu. Konačno kraj sapunice oko Aleksandra Mitrovića. Nekadašnji golgeter Partizana i Anderlehta novi je igrač Njukasla. Srpskom šampionu pripada 3.600.000 evra. Pol Pogba bi mogao u Barselonu, ako Đoan Laporta dobije izbore.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

22.02 - Zenit i Atletiko i te kako su zainteresovani za Stefana Savića, ali je strateg Fiorentine Paulo Souza rekao da će na sve načine pokušati da zadrži crnogorskog reprezentativca.
21.33 - Roma je spremna da ponudi Liverpulu 12 miliona evra za Alberta Morena. Španski levi bek se nije snašao od dolaska na Enfild iz Sevilje 2014. godine pa bi mu selidba u Italiju dobro došla

20.56 - Aktivni Čelsi. Samo nekoliko dana pošto je Milan odustao od Alesija Romanjolija iz Rome za mladog defanzivca interesuju se "plavci". Žoze Murinjo navodno je spreman da ga otkupi za 21.000.000 evra.

20.08 - Oko Patrika Robertsa se "lomi" "pola" Ostrva. Čelnicima Fulama talentovani Britanac je saopštio da želi u Mančester siti koji je, prema pisanju "Skaj Sporta" spremio 16 miliona evra.
19.35 - Španski reprezentativac Pedro po svim izgledima napustiće Barselonu ovog leta. Engleski velikani su zainteresovani za njegove usluge, a u trku su se ozbiljno uključili Čelsi i Mančester junajted. Luj van Gal je spremio 30 miliona evra. Čeka se odgovor Žozea Murinja...
18.49 - Saga oko Viktora Valdeza traje. Na izlaznim je vratima Mančester junajteda, a na golu bi voleo da ga vidi Sijetl Saunders, koji se takmiči u MLS ligi.
18.06 - Generalni direktor Genka Dimitri De Konde najavljuje da će zlatni srpski omladinac Sergej Milinković Savić vrlo brzo odlučiti gde nastavlja karijeru.
- Žele ga mnogi klubovi iako je Sergej srećan kod nas. Ako odluči da prihvati neku od ponuda koje ima na stolu, uvažićemo to. Vidimo da mu se ide iz kluba - saopštio je funkcioner Genka. 

17.37 - Menadžer Stouka Mark Hjuz priznao je da želi da kupi napadača Dinama iz KijevaAndreja Jermolenka. Reprezentativac Ukrajine procenjen je na 25.000.000 evra i jasno je da će engleski premijerligaš morati da se dobro isprsi kako bi ga kupio. 

17.30 - Murinjo ipak ne želi Nikolasa Otamendija. Britanski mediji pišu da je Mančester junajted ostao sam u trci za Argentinca.
16.58 - Lacio okleva sa realizacijom transfera Fabija Borinija, pa je Italijan, koji nema budućnost u Liverpulu, dobio ponudu iz Španije. Real Sosijedad i Dejvid Mojes ga žele u svojim redovima i voljni su da plate 6.000.000 evra.  
16.42 - Pored Rome, za usluge Edina Džeka zainteresovan je i Porto. Istini za volju, "vučica" je bliža Bosancu, mada se može očekivati da portugalski vicešampion poveća ponudu, piše "Abola".
15.39 - Nova "bomba" na pomolu u Turskoj. Napadač Fiorentine Mario Gomez na pragu je prelaska u Bešiktaš. Klubi iz Firence trebalo bi da pripadne obeštećenje od 9.000.000 evra. U istanbulske crno-bele, nekadašnji napadač Štutgarta i Bajerna dolazi kao zamena za Dembu Ba, koji je otišao u Kinu.
15.00 - Ukoliko Đoan Laporta postane predsednik Barselone, prvi potez bi mu bio dolazak Pola Pogbe iz Juventusa, piše britanski "San". "Stara dama" za francuskog reprezentativca traži 100 miliona evra. Osim Barse, Pogbu žele i Real, Čelsi, Mančester Siti i PSŽ.
14.31 - Oskar je mesecima na meti Juventusa, ali omaleni "karioka", rekao je da ne namerava da napusti "Stamford bridž" i da planira dugo da ostane u Čelsiju. Loš dan za "staru damu" pošto ih je odbio nemački reprezentativac iz Bajerna Mario Gece.
14.25 - Sjajni napadač Bajera iz Leverkuzana Hakan Čalhanoglu na meti je klubova sa Ostrva. Za Turčina su interesovanje pokazali Arsenal, Liverpul i Sanderlend.
14.09 - Kraj sapunice - Aleksandar Mitrović je konačno u Njukaslu. Iako se činilo da će da ode u Čelsi, nekadašnji golgeter Partizana i Anderlehta na lekarskim pregledima je u Njukaslu i uskoro će da potpiše ugovor sa "svrakama", pišu engleski mediji. Klub sa severa Engleske je platio timu iz Brisela 18 miliona evra, a Partizanu ide 20 odsto, odnosno 3.600.000 evra. I vuk sit i ovce na broju...

13.42 - Velobrt! Fudbaler Bajerna Mario Gece demantovao je pisanje italijanskih medija da će napustiti klub i karijeru nastaviti u Juventusu. 

- Juventus nije slučajno došao do finala Lige šampiona, imali su sjajnu sezonu. Uspeli su da osvoje titule godinama unazad i veliku su klub. Ne želim da išta komentarišem, jer trenutno nema ništa da se kaže - rekao je Gece za sajt Gol, prenosi Tanjug.

13.10 - Nastavlja se rat na relaciji Nemanja Vidić - Roberto Manćini. Italijanski stručnjak nije poveo nekadašnjeg reprezentativca Srbije na turneju u Kini. Navodno, Srbin je povređen, mada znajući istorijat njihovih sukoba u prošloj sezoni, jasno je da "srpsku stenu" više nema mesta na "Đuzepe Meaci"
12.52 - Nikola Đurđić se opet seli na sever Evrope. Posle igranja u Norveškoj, za Haugesund i Švedskoj, za Helsingborg, prethodne dve sezone proveo je u Nemačkoj, u Grojter Firtu i Augzburgu, a narednIh šest meseci igraće na pozajmici u šampionu Švedske Malmeu.
12.28 - Inter se nameračio na Ivana Perišića, napadača Volfsburga. Italijanski mediji navode da su "nero-azuri" spremni da plate "vukovima" 18.000.000 evra za Hrvata. Volfsburg je na stlatkim mukama jer osim Perišića na ceni je i Kevin de Brujne, za koga je najviše zainteresovan Mančester Siti.
12.01 - Mančester Junajted sve je bliži angažovanju ofanzivnog vezistu Barselone Pedru. Luj van Gal spreman je da plati 31 milion evra za izdanak čuvene škole katalonskog giganta. Posle ere Pepa Gvardiole, Pedro je kod Martina pretprošle i Luisa Enrikea prošle sezone izgubio mesto u startnoj postavi šampiona Evrope.
11.59 - Čelsi je za 26 miliona evra doveo iz Evertona Džona Stonsa.
11.39 - Kristijan Benteke je izabrao - Liveprul. Iako je za Belgijanca iz Aston Vile bio zainteresovan i Mančester Junajted, on je odlučio da prihvatio ponudu "redsa". Tim sa "Enfilda" moraće da izdvoji 45 miliona evra koliko iznosi otkupna klauzula za robusnog napadača.

11.25 - PSŽ želi Anhela di Mariju, ali Agentinac ne bi u Pariz već nazad u Real, iz kojeg je otišao prošlog leta u Mančester Junajted, ali je imao sezonu za zaborav u dresu "đavola". Sapunica oko "gaučosa" se nastavlja. Problem za zainteresovane kupce je veliko obeštećenje, ne manje od 60.000.000 evra za Di Mariju.

11.20 - Poznato je da je Arturo Vidal novi igrač Bajerna, a u suptornom pravcu u Juventus sve je bliži Mario Gece. Bavarci su pristali da prodaju napadača "staroj dami", ostalo je još da nemački reprezentativac dogovori uslove sa vicešampionom Evrope, piše "Gazeta delo Sport".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online