Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 06.08.2015.
11:46 >> 22:23h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Benzema na pragu Arsenala, Siti dobio "korpu", Maksa Napolitanac

Još manje od mesec dana ostalo je do zatvaranja fudbalske pijace. Najbolji klubovi Evrope su, mahom, kompletirali ekipu, ali se u avgustu očekuju još neki spektakularni transferi. Karim Banzema bi mogao da pojača Arsenal. Iljarmendi na pragu Liverpula. "Dama" opet napada Gecea. Honda na izlaznim vratima Milana. Žonatan sve bliže Humskoj. Najbolji strelac Francuske ostaje na "Žerlanu". Maksimović stiže podno Vezuva samo da se Napoli i Torino dogovore oko obeštećenja.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci.

22.00 - Sporting iz Lisabona ima velike ambicije, a tome svedoči i informacija "A Bole" da je italijanski vezista Alberto Akvilani doputovao u portugalsku prestonicu na završne pregovore sa "lavovima".

21.45 - Iako je bilo dosta priče o mogućem prelasku Nikole Stojiljkovića iz Čukaričkog u Crvenu zvezdu, mladi napadač "brđana" karijeru će nastaviti u portugalskom prvoligašu Bragi. Opširnije čitajte OVDE.

20.10 - Povratnik u Premijer ligu Votford rešio je izgleda da obori sve rekorde po broju novih igrača u jednoj sezoni. Kako javlja "Skaj", "stršljenovi" su u pregovorima sa golmanom Udinezea Rafaelom Romom, koji bi mogao da dođe na jednogodišnju pozajmicu.

18.45 - Menadžer premijerligaša Kristal Palasa Alan Pardju rekao je da je za njegov klub najverovatnije završen letnji prelazni rok. Palas je doveo Joana Kabaja, Aleksa Mekartija, Bakarija Sakoa i Konora Vikama.

18.13 - Argentinski veteran, 35-godišnji Esteban Kambijaso sve je bliži dolasku u Olimpijakos. Kako navode grčki mediji, on bi se klubom iz Pireja trebalo da potpiše ugovor na godinu dana uz opciju produžetka saradnje za još 12 meseci. Za jednu sezonu trebalo bi da zaradi 2.000.000 evra. 

17.50 - Totenhem je baš “zagrizao“ za Tima Vernera napadača Štutgarta i mlade reprezentacije Nemačke. Očekuje se da narednih dana klub sa "Vajt Hart Lejna" pošalje zvaničnu ponudu za momka kojem ugovor sa Štutgartom ističe u junu 2018. godine.

16.52 - Iz Engleske stižu potencijalno dobre vesti za navijače Benfike. Napadač Fulama Kostas Mitroglu na korak je do dolaska na jednogodišnju pozajmicu u lisabonske "orlove". Grk je u januaru prošle godine plaćen 11.000.000 evra Olimpijakosu, ali nije se proslavio u Londonu, u Fulamu još nije dao gol.

16.30 - Maksi Moralez novi je igrač Al Itihada iz Saudijske Arabije. Vezista Atalante iz Bergama plaćen je, kako navode italijanski mediji, oko 5.000.000 evra. Za prethodne četiri godine odigrao je 125 mečeva i dao 17 golova. 

16.00 - Mančester Siti dobio još jednu "korpu". Manuel Pelegrini je bio raspoložen da ponudi 40.000.000 evra za Godina, i platu 6.500.000 evra po sezoni, ali je Urugvajac poručio da ne želi da napušta Atletiko Madrid.

15.29 - Doskorašnji fudbaler Mančester Junajteda Anhel Di Marija zvanično je novi igrač Pari Sen Žermena, potvrdio je engelski klub, prenosi Tanjug. Di Marija je nakon što je prošao lekarske preglede potpisao četvorogodišnji ugovor sa Parižanima.  Ranije je objavljeno da argentinski fudbaler u PSŽ stiže u transferu vrednom 63 miliona evra, a zarađivaće 240.000 evra nedeljno.
15.20 - Barselona želi vezistu Sevilje Nolita i spremna je da ponudi Andalužanima 14.000.000 evra.

15.16 - Argentinac Fabrisio Koloćini produžio je ugovor sa Njukaslom na još jednu sezonu.

- Veoma sam srećan što sam potpisao novi ugovor. Ovde sam već sedam godina i Njukasl je postao moja porodica. Takođe sam srećan što ću nastaviti da nosim kapitensku traku, jer ja nisam iz ovog grada, niti iz ove zemlje, pa ovo predstavlja još veću čast i odgovornost - rekao je 33-godišnji fudbaler, prenosi Tanjug.

15.13 - Srpski reprezentativac Nikola Maksimović najverovatnije će postati novi igrač Napolija, prenose italijanski mediji. Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je već duže vreme velika želja Napolija, koji intezivno pregovara sa Torinom o transferu srpskog fudbalera. Napoli je ponudio 18 miliona, a Torino traži 20. Maksimović se izjasnio da želi da potpiše petogodišnji ugovor sa Napolijem.
15.00 - Nedeljama se spekuliše o prelasku Pedra Rodrigeza iz Barselone u Mančester Junajted, ali nema zvanične ponude.

- Ne dešava se ništa u vezi sa Pedrom. Nema zvanične ponude. On je Barselonin igrač, želimo da ostane tako. Za osvajanje šest trofeja potrebni su ti najbolji igrači, a Pedro je jedan od njih - rekao je Bartomeu.

14.30 - Tražili su ga PSŽ i najbolji klubovi Premijer lige, ali Aleksandre Lakazet ne mrda sa "Žerlana". "L'ekip" navodi da je prvi strelac šampionata Francuske produžio ugovor sa Lionom do 2019. godine! Njegova godišnja plata će biti 4.200.000 evra, što je skoro pet puta više nego što je dosad zarađivao. Dobar posao za vicešampiona Francuske.
14.25 - Holandski fudbalski internacionalac Eljero Elija, dosadasnji igrač Verdera iz Bremena, vratio se u holandsku ligu, u Fejenord, saopštio je klub iz Roterdama, prenosi Tanjug. Kako je navedeno, 28- godišnji Elija potpisao je dvogodišnji ugovor sa Fejenordom.

14.23 - Brazilac Žonatan i dalje trenira sa Partizanom, ali je njegov status i dalje nejasan. Igrač koji je ne tako davno igrao za slavni Inter ostavio je mogućnost da obuče crno-beli dres u nastavku sezone.

- Lepo mi je u Partizanu. Sviđaju mi se klub, igrači, trener i sve što okružuje crno-bele. Da li ostajem u Partizanu je pitanje za mog menadžera koji razgovara sa klubom - rekao je Žonatan u "Zemunelu".

13.08 - Japanac Keisuke Honda nije zadovoljio novog trenera "rosonera" Siniše Mihajlovića na pripremnim mečevima pa bi mogao uskoro da napusti "San Siro". Za ofanzivnog vezistu interesovanje su pokazali Everton i Totenhem. Najbolje partije u karijeru, Honda je pružao u moskovskom CSKA.
12.20 - Juventus sprema novi napad na Marija Gecea. Nemački reprezentativac se ne slaže baš najbolje sa Pepom Gvardiolom. U špicu prednost ima Robert Levandovski, pa strelac pobedonosnog gola za Nemačku u finalu SP želi da promeni sredinu. Navodno, Bajern traži 40.000.000 evra.
12.15 - Real ne računa na Baskijca Asijera Iljarmendija, a za usluge veziste koji je pre dve godine plaćen Sosijedadu 30.000.000 evra interesuje se Liverpul. Engleski mediji navode da su "redsi" ponudili 21.000.000 evra, što će Madriđani verovatno oberučke da prihvate.
11.45 - Aston Vila je uspela da dovede na jednogodišnju pozajmicu Jana M’Vilu. On je igrač Rubina iz Kazanja, ali je prošlu sezonu proveo u Sanderlendu.
11.42 - Konačno, danas u posledpodnevnim satima biće promocija Anhela di Marija u PSŽ-u. Saga koja traje dva meseca, dobija epilog. Biće to transfer leta, pošto su "sveci" platili Mančester Junajtedu 63.000.000 evra. Tako će Argentinac postati najskuplji fudbaler u istoriji jer su njegovi transferi iznosili 18
11.40 - Benzema u Arsenalu, više nije toliko nerealno, kao što je izgledlao pre nekoliko nedelja. Navodno, u Realu razmišljaju da prodaju Francuza, ali traže 60 miliona evra, dok su "tobžije" dosad nudile 50.000.000. Benzema je velika želja Vengera. Gde ima dima ima i vatre...

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online