Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 26.07.2015.
10:26 >> 22:50h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Krasić pred vratima Antalije, Pedro blizu Junajteda, Gvardiola "građanin"

Fudbalski tržište radi punom parom. Sapunica oko prelaska Anhela di Marije iz Mančester Junajted u PSŽ konačno bi ovih dana trebalo da ima poslednju epizodu. Real odbio ponudu od 120 miliona evra za Kristijana Ronalda. Damir Kahriman ne prelazi u Bastiju, vraća se na Marakanu. Volkot još četiri godine "tobdžija", Mančester Junajted "krade" Čelsiju Stounsa. Nekadašnji reprezentativac Srbije Miloš Krasić na pragu je prelaska u Antaliju. "Milioneri" zadržali glavne zvezde.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci u Evropi.

22.15 - Klaudio Ranijeri se baš nameračio da troši novac u Lesteru. Na skeneru iskusnog italijanskog stručnjaka, kako prenose mediji na Apeninima, našao se Joan Benaluan iz Atalante. Iskusni, 28-godišnji štoper prošle sezone odigrao je 27 prvenstvenih utakmica za tim iz Bergama. U karijeri je bio član Sent Etjena, Ćezene i Parme. 

21.47 - Ugledni londonski "Dejli Telegraf" objavio je na svom sajtu da je Žoze Murinjo spremio ponudu od 22 miliona evra za fudbalera Napolija, Hozea Kaljehona. Njih dvojica sarađivala su dok je Murinjo trenirao Real Madrid. Obojica su napustila klub 2013. godine.

21.15 - Mohamed Salah je sada za još jedan korak bliži Romi. Prvo je Žoze Murinjo, trener Čelsija još jednom potvrdio da ne računa na egipatskog reprezentativca, a onda je Salahov menadžer Rami Abas na svoj Tviter profil postavio grb Rome. Pregovori već uveliko traju, Salah bi prvo trebalo da dođe na pozajmicu, a ponedeljak bi trebalo sve da bude gotovo.

20.47 - Mančester Junajted ovih dana dominira u prelaznom roku. Poznati italijanski novinar Tankredi Palmeri objavio je da su Junajted i Barselona blizu dogovora o transferu Pedra. Reprezentativac Španije trebalo bi da stigne uskoro na "Old Traford", a Barselona će navodno zaraditi 32,5 miliona evra.

19.59 - Napoli izgleda polako odustaje od Nikole Maksimovića za kojeg Torino traži velikih 15 miliona evra. Zato su se Napolitanci okrenuli Frančesku Aćerbiju iz Sasuola i spremni su za ovog defanzivca da ponude 3,5 miliona evra. Aćerbi je bio standardan prošle sezone, odigrao je 35 utakmica za Sasuolo.

19.20 - Posle Liverpula, za vezistu Njukasla Musu Sisokoa interesovanje je pokazao i šampion Engleske, Čelsi. "Svrake" sa severa Engleske za 25-godišnjeg francuskog fudbalera traže 24 miliona evra. Sisoko je prošle sezone dao pet golova na 38 utakmica za Njukasl.

19.05 - Džordan Aju karijeru će ipak nastaviti u Aston Vili. Kako je javio uglavnom pouzdani "Radio Monte Karlo", francuski Lorijan prihvatio je ponudu engleskog kluba od 14.000.000 evra, a napadač iz Gane trebalo bi večeras ili u ponedeljak da dođe na lekarske preglede. Aju je projektovan za naslednika Kristijana Bentekea koji je otišao u Liverpul.

18.09 - Totenhem se u dosadašnjem toku prelaznog roka nije baš istakao, a sada iz Italije stižu vesti da su "pevci" baš zagrizli za Hozea Mariju Kaljehona iz Napolija. Navodno, italijanski klub odbio je prvu ponudu od 11.000.000 evra, a sada sprema novu u visini od 20.000.000 evropskih novčanica. 

17.39 - Emanuel Adebajor nalazi se na izlaznim vratima londonskog Totenhema. Njegova nova destinacija, kako prenosi "Dejli Miror", trebalo bi da bude Svonsi. Prošle sezone fudbaler iz Togoa odigrao je 10 utakmica za londonske "pevce" i postigao samo dva gola. 

17.34 - Iskusni, 33-godišnji italijanski golman Marko Amelija, osvajač Mundijala iz 2006, nalazi se na meti Arsenala, preneo je italijanski "Skaj". Prošle sezone Amelija je igrao za ekipu Peruđe, a u londonskom velikanu viđen je za rezervnog golmana. U karijeri je igrao za Milan, Livorno, Palermo i Đenovu.

17.09 - Kako prenosi medijska mreža "Beinsports", sa sedištem u Kataru, Pep Gvardiola postigao je dogovor sa čelnicima Mančester Sitija i od leta 2016. godine vodiće "građane". Dakle, bogati šeici konačno su pronašli naslednika Manuelu Pelegriniju. 

16.57 - Novi trener Lestera Klaudio Ranijeri u potrazi je za pojačanjima, a italijanski stručnjak, prema pisanju ostrvskog "Dejli Mirora", spreman je da ponudi 3,5 miliona funti za centarfora Liverpula Rikija Lamberta koji je nedavno od kluba sa "Enfilda" dobio zeleno svetlo da traži novi klub.

16.40 - Ekipa Sampdorije ostaće bez Stefana Okake, koji ide u Anderleht, a kako prenosi italijanski "Tutosport", njegove zamene u napadu mogli bi da budu Fakundo Fereira iz Šahtjora ili Andrej Kramarić iz Lestera. Prošle sezone Kramarić je dao tri gola za Lester, a Fereira je prošle godine bio na pozajmici u Njukaslu gde je sedeo na klupi. 

16.16 - Barselona je odbila ponudu Rome od 8.000.000 evra za defanzivca Barselone Adrijana, piše "Gazeta delo Sport". Rimljani su dogovorili lične uslove sa brazilskim univerzalcem, ali Katalonci očigledno ne žele da se odreknu njegovih usluga.

14.52 - Hrvatska nada Alen Halilović nije zadovoljio u Barseloni, pa bi mogao već posle 18 meseci da napusti Kataloniju. Za njegove usluge interesuju se premijerligaši Vest Hem i Everton. S obzirom na to da je menadžer "čekićara" Slaven Bilić, čini se da će mladi vezista ipak pre na "Apton parku".
14.50 - Kraj sage! Bešiktaš i Fiorentina konačno su dogovorili sve detalje oko transfera Marija Gomeza! Ljubičastima pripada osam miliona evra, a Nemcu 3.500.000 evra godišnje. Nekadašnji golgeter Bajerna stiže u Istanbul kao zamena za Dembu Ba, koji je nastavio karijeru u Kini.
13.00 - Fudbaler Borusije iz Dortmunda Henrik Mktarijan izjavio je da je najveći uticaj na njegov ostanak u timu imao novoizabrani trener Tomas Tuhel, kao i da želi da navijače učini ponosnim, prenosi Tanjug. Jermenski fudbaler je prema pisanju nemačkih medija bio blizu prelaska u Liverpul, ipak odlučio se da i naredne sezone nosi dres "milionera".
12.35 - Zaboravljeni nekadašnji srpski reprezentativav Miloš Krasić najverovatnije će na jednogodišnju pozajmicu u Antaliju, pišu turski mediji. Krasić je prošlu sezone propustio zbog sukoba sa upravom istanbulskih žuto-plavih, sa kojim ima ugovor do leta sledeće godine. Dres novog turskog superligaša brane Samjuel Eto i nekadašnji miljenik "grobara" Lamin Dijara.

12.24 - Napadač "milionera" Pjer Emerik Obamejang i pored interesovanja Arsenala, PSŽ-a i Totenhema ne želi da ode iz Dortmunda. 

- Srećan sam u Dortmundu i nemam nameru da idem - rekao je jedan od najboljih fudbalera Borusije u protekloj sezoni

12.15 - Argentinski napadač Franko di Santo napustio je Verder i karijeru će da nastavi u Šalkeu, sa kojim je potpisao ugovor na četiri godine. Vrednost transfera je šest miliona evra. Di Santo je nosio dres kluba iz Bremena dve godine, a prošle sezone postigao je 13 golova u Bundesligi. Pre toga igrao je za Čelsi, Blekburn i Vigan.
11.05 - Mladi štoper Evertona Džon Stouns nedeljama je na meti Čelsija, ali rukovodstvo "karamela" neće da spusti cenu od 42.000.000 evra što je "plavcima" mnogo. U trku se uključio i Mančester Junajted, koji je sve dalje od angažovanja Sehija Ramosa. Da li je na pomolu novi rat velikih rivala?
11.02  - Brzonogi Teo Volkot i naredne četiri sezone igraće za Arsenal. On je potpisao novi ugovr vredan 140.000 evra nedeljno što ga čini najplaćenijim fudbalerom londonskom kluba, koja ima ambicije da ove sezone sruši gradskog rivala Čelsija sa trona u Premijer ligi.
11.00 - Fudbaler Sosijedada Alfred Finbogason narednih godinu dana igraće na pozajmici u grčkom šampionu Olimpijakosu, potvrdio je klub iz San Sebastijana, prenosi Tanjug. Pirejci će na kraju sezone imatu opciju da za sedam miliona otkupe kompletan ugovor islandskog napadača.
10.50 - Iako se činilo da će rezervni golman Crvene zvezde Damir Kahriman da pojača Bastiju, nema ništa od transfera i iskusni čuvar mreže vraća se na Marakanu.
10.39 - Predsednik Reala Florentino Perez odbio je ponudu Pari Sen Žermena od 120 miliona evra za Portugalca Kristijana Ronalda. Perez nije želeo da razgovara o prodaji najboljeg igrača, naglasivši da je njegova otkupna klauzula milijardu evra. Ipak, to neće obeshrabriti bogate Arape, vlasnike "svetaca". Pokušaće oni opet da dovedu najboljeg fudbalere planete na "Park prinčeva".
10.25 - Trener Pari Sen Žermena Loran Blan izjavio je da se nada da će njegov tim do kraja prelaznog roka dobiti veliko pojačanje, u vidu fudbalera Mančester Junajteda Anhela DI Marije, prenosi Tanjug.
Argentinac se nije pridružio "crvenim đavolima" na turneji po Americi, što je samo pojačalo glasine o odlasku sa Old Traforda.
- Postoji velika verovatnoća da bi Di Marija mogao da potpiše za nas, ali u ovom trenutku još nema zvanične potvrde. Di Marija će najverovatnije doći u Ameriku, a čiji dres će nositi, mi to još uvek ne znamo. Naravno ako želi da napravi promenu u svojoj karijeri, nadamo se da će to biti Pari Sen Žermen - izjavio je Blan posle utakmice sa Čelsijem na Internacionalnom turniru u Šarlotu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online