Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 16.08.2015.
11:32 >> 22:27h
Vestionline A

Fudbalski transferi: Kolarov blizu Juvea, Stameni u Grčkoj, Đurđevića želi i Zvezda

Prelazni rok je ušao u završnicu. Tomas Miler želi da se pridruži Bastijanu Švajnštajgeru u Mančester Junajtedu, pišu britanski mediji. Real doveo Kovačića iz Intera za 30 miliona evra. Zlatni selektor Srbije dobio je ponudu da sedne na klupu Videotona. Posle Partizana, i Zvezda želi doskorašnjeg napadača Vitesea.

Na portalu VESTIONLINE pratite dešavanja na fudbalskoj pijaci.

21.40 - Roma se neće zadovoljiti samo dovođenjem Antonija Ridigera iz Štutgarta. Trener "vučice" Rudi Garsija ima još četiri kandidata za štopersku poziciju, a to su: Načo Fernadez (Real), Mamadu Sako (Liverpul), Janik Vestergard (Verder) i Aleksander Milošević (Bešiktaš).

21.37 - Srpski reprezentativac Filip Đuričić želja je trenera Milana Siniše Mihajlovića. Opširnije pročitajte OVDE.

20.43 - Levi bek Zenita Domeniko Krišito izrazio je nadu da će njegov transfer u Inter biti kompletiran do kraja prelaznog roka i da će naredne sezone nastupati u domovini kako bi se izborio za status reprezentativca "azura" na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

20.08 - Napadač Sanderlenda Džermejn Defo zatražio je od menadžera Dika Advokatada ga stavi na transfer listu i proda do kraja prelaznog roka (31. avgusta). Englez nije srećan nakon dva startna poraza "crnih mačaka" na startu sezone.

19.23 - Čelsi i Augsburg su potvrdili da je defanzivac Abdul Rahman Baba postao novi fudbaler "plavaca". Mladi bek seli se u London za 28.000.000 evra, što je fenomenalan posao za nemački klub koji ga je prošlog leta kupio za samo 3.000.000.

19.12 - Belgijanac Dris Mertens želja ja čelnika Intera, koji su danas dobili informaciju da će ga Napoli pustiti samo za 30.000.000 evra.

19.01 - Neverovatnoj listi potencijalnih pojačanja Juventusa na levom beku pridodat je i srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov. Italijanski "Kalčomerkato" navodi da je zbog mogućnosti da angažuje Srbina "stara dama" stopirala dogovor koji je postigla saGiljermeom Sikeirom Brazilcem iz Atletiko Madrida.

18.36 - Albanac Lorik Cana vraća se u Sanderlend. Iskusni defanzivac dobio je odrešene ruke u taboru Lacija, pa će se kao slobodan igrač preseliti među "crne mačke", za koje je uspešno nastupao u sezoni 2009/2010.

18.20 - "Superdeporte", lokalni list iz Valensije, javlja da su se dva kluba dogovorila i da će "građani" za Argentinca Nikolasa Otamendija platiti 40.000.000 evra i poslati na jednogodišnju pozajmicu u Valensiju štopera Elijakvima Mangalu. Prema tim izvorima, Otamendi već sutra pre podne stiže na Ostvo na lekarske preglede i potpis ugovora.

18.07 - Teško da će Portugalac iz tabora Reala Fabio Koentrao pojačati ovoga leta Inter. Jedan od menadžera dobro upućenih u dešavanja oko madridskog kluba rekao je italijanskim medijima da levonogi fudbaler nije zainteresovan za selidbu u Seriju A.  

17.41 - Brazilski napadač Alešandre Pato blizu je povratka u Evropu. Lacio i Volfsburg interesuju se za nekadašnjeg golgetera Milana, koji trese mreže u domovini u dresu Sao Paula.

17.00 - Želja madridskog Reala je levi bek Porta Aleks Sandro. Brazilac je na radaru i Mančester Sitija i Juventusa, a dostupan je na transfer pijaci jer uporno odbija da produži ugovor sa portugalskim gigantom.

16.11 - Bivši golman Crvene zvezde, Saša Stamenković će potpisati ugovor sa grčkim prvoligašem Kerkirom, javljaju grčki mediji. 

15.42 - Evo jedne poptuno lude letnje transfer priče. Bio je 18 jul. kada je Mišel Sijani predstavljen u lisabonskom Sportingu kao veliko pojačanje. Nije izdržao ni mesec dana! Danas je predstavljen kao pojačanje Espanjola sa kojim je potpisao na dve godine.

15.26 - Juventus su ovog leta napustile zvezde tima: Pirlo, Vidal i Tevez. Osim Marija Mandžukića, nema "bombe" u Torinu. "Dama" je bezuspešno pokušavala da dovede Geca, Drakslera, Gudnogana, a sada je nova meta vezista Reala Isko. Vicešampion Evrope je spreman da plati "kraljevićima" 40 miliona evra.
15.20 -  Kapiten fudbalske reprezentacije Gruzije Jaba Kankava potpisao je trogodišnji ugovor sa Remsom, saopštio je francuski klub, prenosi Tanjug. Kankava u Rems prelazi iz ukrajinskog Dnjepra, koji je prošle sezone predvodio do finala Lige Evrope.     
15.02 - Nikolas Otamendi ide u Mančester, ali ne u Junajted kako se spekulisalo, nego u Siti. Navodno, dva kluba su postigla pdogovor po kome bi na "Mestalju" stigao skupo plaćeni Mangala plus 25.000.000 evra. Čini se da je transfer na pomolu, da će Argentinac konačno da zaigra u Premijer ligi.
15.00 - Pomalo zaboravljeni Kamerunac Aleksa Songa mogao bi da pojača Everton. On nije u planovima Barselone, a "karamele" za vezistu nude 5.000.000 evra. On je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Vest Hemu, a najbolje partije u karijeri pružao je u Arsenalu.
13.35 - Italijanska "Gazeta" donosi ekskluzivnu vest da je Mateo Kovačić novi fudbaler Reala i da samo potpis deli Hrvata od "Santijago Bernabeua". Interu će pripasti 30.000.000 evra. Tako su prekinute spekulacije da će Kovačić da se presli u redove gradskog rivala Milana ili Liverpula.
12.50 - Fudbalski reprezentativac Nemačke i napadač minhenskog Bajerna Tomas Miler sve je bliži prelasku u Mančester Junajted. Kako prenosi "Sandej Ekspres", Miler je prijateljima otkrio da želi da se pridruži doskorašnjem saigraču Bastijanu Švajnštajgeru, koji je ovog leta prešao na Old Traford.
Bajern je već odbio ponudu Junajteda od 60 miliona funti, ali menadžer Luj van Gal očigledno ne želi da odustane od dovođenja 25-godišnjeg fudbalera. Miler je prošle sezone postigao 21 gola na 48 utakmica u svim takmičenjima. Za reprezentaciju Nemačke zabeležio je 63 nastupa i 27 puta se upisao u strelce.
12.25 - Liverpul je hteo Asijera Iljarmendija, ali visoko obeštećenje Reala za ovog Baksijca odbilo je "redse".  Nova meta tima sa "Enfild rouda" je Mateo Kovačić, za koga su spremni da izdvoje 25.000.000 evra. Hrvatskog vezistu želi i Siniša Mihajlović u Milanu, ali pita se Inter.
11.40 - Mladi Uroš Đurđević prošle nedelje je raskinuo ugovor sa Viteseom. Za njega je interesovanje pokazao Partizana, a u igri je i Crvena zvezda. Međutim, on je izjavio da ne želi da se vrati u srpski fudbal. Đurđević je prošao mlađe kategorije crveno-belih, a u seniorskoj kategoriji je igrao za Rad. Osvojio je zlato sa kadetskom reprezentacijom Srbije na EP 2012.
11.32 - Kako se prelazni rok bliži kraju, tako je Karim Benzema sve bliži Arsenalu. Real želi da ga proda, ali neće pr nego što mu nađe zamenu, a u opticaju su sve same "bombe": Levandovski, Morata, Aguero, Kavani... Ko će na "Santijago Bernabeu"?
11.30 - Italijanski fudbalski klub Palermo zainteresovan je da dovede bivšeg reprezentativca te zemlje Alberta Đilardina, prenosi Tanjug. Iskusni napadač je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Fiorentini i na 14 utakmica postigao četiri gola. Iskusni 33-godišnji napadač tokom karijere igrao je za Pjaćencu, Veronu, Parmu, Milan, Đenovu, Bolonju i Gvagnžu.
11.29 - Mladi srpski stručnjak Veljko Paunović, koji je napravio čudo sa našim omladincima na Mundijalitu na Novom Zelandu, dobio je ponudu da sedne na klupu mađarskog šampiona Videotona. On je odbio kormilo Nigerije, ali i unosnu ponudu iz Saudijske Arabije.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online