Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 24.07.2016.
18:42 >> 21:56h
Vestionline A

Očajni Partizan ne zna za gol 300 minuta! "Grobari" terali Tomića i upravu

Loš, gori, Partizan. Ni posle 300 minuta igre u ovoj sezoni, fudbaleri Partizana nisu postigli gol. Posle ispadanja iz Evrope, gorku pilulu četa Ivana Tomića popila je i u Novom Sadu. Debitant u Super ligi Srbije, Bačka, odigrala je bez golova protiv očajnog "parnog valjka".

partizan.rs
Darko Brašanac, vezista Partizana

Partizan je u agoniji na početku sezonu. Ništa ne polazi od noge fudbalerima Partizana, a posle novog kiksa, opasno se "zatresla" stolica Ivana Tomića. "Grobari" su u finišu meča skandirali: Tomiću, odlazi", a pogrdnim rečima ipsraćeni su i fudbaleri crno-belih, osim kapitena Saše Ilića. Takođe, i uprava je bila na tapetu najvatrenijih pristalica Partizana, koji su dobro poopunili tribine "Karađorđa".

Hrabri domaćini osvojili su poptpuno zaslužemno bod u premijernom meču u Super ligi Srbije. U prvom poluvrmenu, bili su i bolji tim. U nastavku, Brazilac Leonardo uspeo je da poveže redove Partizana, ali nije bilo realizacije. Osim šanse Brašanca, u 70. minutu, u ostalom toku meča gledali smo jalove napade čete Ivana Tomića.

Poslednjih 15-ak minuta, gosti su igrali sa fudbalerim više, posle iskljulčenja Bjeloša, ali ni tu brojčanu prednost crno-beli nisu uspela da realizuje.

Partizan je u nokdaunu! Nesposobna uprava i sportski direktor, demagog na klupi, igrači apatični i jalovi....Teški trenuci u Humskoj!

U poslednjem meču prvog kola, Radnički je na "Čairu" pobedio Čukarički 2:1, iako su "brđani" vodili 1:0.

PROČITAJTE TOK MEČA!

90+6. minut - Utakmica je završena bez golova. Partizanu ni 300 minuta nije bilo dovoljno za gol! Bura u Humskoj, navijači traže ostavke uprave i trenera Tomića.
90+3. minuta - Božinov glavom sa nekoliko metara preko gola.
87. minut - Manojlović je kiksirao, ali je Milenković glavom promašio čitav gol.
82. minut - "Grobari" skandiraju: "Tomiću, odlazi"! Čuje se i "Uprava napolje".

80. minut - Bjeloš zbog simuliranja dobija žuti karton, to mu je drugi. Bačka u finišu sa igračem manje.

73. minut - "Zašto gola nema, zašto gola nema", pevaju navijači Partizana.
70. minut - Brašanac je imao sjajnu šansu, najbolju u toku meča, ali je Manojlović odlično odbranio udarac vezisti crno-belih.
66. minut - Sprema se i Božinov, poslednji adut Ivana Tomića.
64. minut - Partizan agilniji u nastavku, ali nema šanse za pulene Ivana Tomića. Škripi u napadu.

49. minut - Sporan trenutak, Brašanac pada, svi su videli penal, ali je sudija izvukao faul na "milimetar" od 16 metara. Leonardo samo do "živog zida".

46. minut - Tomić je ubacio Ilića i Leonarda umesto Mihajlovića i Radovića.
Kraj prvog poluvremena. Partizan nije postigao gol ni posle 255 minuta u ovoj sezoni. Žvižduci navijača Partizana, koji pozivaju igrače da dođu kod njih, što su oni i uradili.
45. minut - Đuričković pokušava iz slobodnog udarca, ali šalje loptu preko gola.
40. minut - "Grobari" skandiraju Saši Iliću, kao da žele da kažu Tomiću da uvede iskusnog kapitena. Očajan Partizan u Novom Sadu.

31. minut - Miroslav Radović je imao najbolju šansu za Partizan, ali iskusni napadač nije se snašao.

25. minut - Bačka ravnopravan rival Partizanu. Gosti napadaju, ali jalovo.

9. minut - Umalo novi šok za Partizan, Bjeloš pogađa prečku gola Partizana.Šaranov je bio nemoćan, ali okvir gola je sprečio istorijski gol domaćina.

6. minut - Od prvog minuta, podrška navijača Partizana. Gosti napadaju, ali nema uzbuđenja na "Karađorđu".
1. minut  - Utakmica je počela.

BAČKA: Manojlović, Smiljanić, Josimov, Ilić, Rogač, Bajić, Bjeloš, Galić, Trivunović, Mojsilović.

PARTIZAN:  Šaranov, Vulićević, Gogua, Milenković, Bogosavac, Everton, Brašanac, Đuričković, Radović, Mihajlović, Đurđić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online