Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Utorak 12.10.2010.
20:20
Vestionline, Mondo A

Stojković: Sve je OK

Vladimir Stojković i Nikola Žigić ostali bez reči posle svega što se dešavalo na kvalifikacionoj utakmici za EP 2012 godine između Srbije i Italije.

Novinari iz Srbije pokušali su posle inicidenata u Đenovi da pitaju za komentar srpske reprezentativce. Pojavio se i golman Vladimir Stojković, koji naravno posle svega nije bio raspoložen za priču.

Smiren posle napada huligana: Vladimir Stojković

"Ne bih ništa da komentarišem, kada prođe sve pričaćemo", smireno je rekao golman "orlova". Na pitanje da li je bilo nešto, takođe je kratko odgovorio: "Nije, sve je okej".

"Samo da kažem da nemam reči. Zatečen sam situacijom...", nadovezao se Nikola Žigić.

"Sigurno nam je teško palo jer nismo odigrali utakmicu, ali šta je tu je. Videćemo štaće biti dalje", dodao je srpski napadač, koga su novinari pitali i za incident sa Stojkovićem.

"Ne znam šta je bilo, ne mogu da komentarišem. Razumite vi mene, razumem i ja vas. U ovoj situacioji sam ostao bez reči", zaključio je Žigić.


Italijanski mediji posvetili su veliku pažnju incidentima na utakmici Srbije i Italije, istakavši da su ''stadion, igrači, UEFA, pretvoreni u taoce jedne grupe ultraša, protagonista nasilja i incidenata i tokom popodneva po centru Đenove''.

Fudbalski huligani napali su ispred stadiona u Đenovi golmana naše reprezentacije Vladimira Stojkovića i udarili ga nekoliko puta, prenosi RTS.

Za sada neidentifikovani navijači napali golmana srpske reprezentacije Vladimira Stojkovića ispred stadiona Luiđi Feraaris u Đenovi, javlja naš reporter sa stadiona Aleksandar Stojanović.

Stojković je posle incidenta odbio da brani za srpsku reprezentaciju. Umesto njega, na golu je bio Brkić. 

Italijanska policija registrovala je i ulazak u zemlju manje grupe srpskih navijača deklarisanih kao pristalica Crvene zvezde, a to se obistinilo danas popodne. Naime, dvadesetak navijača danas je došlo ispred hotela u kom su smešteni reprezentativci Srbije i počeli da skandiraju pesmu uvredljive sadržine nekadašnjem golmanu crveno-belih Vladimiru Stojkoviću, koji je letos pojačao Partizan.

FS Srbije je dobio od FS Italije 1.800 karata, a pretpostavlja se da je preko 2.000 navijača bodrilo "orlove" na stadionu "Luiđi Feraris".

POVEZANE VESTI

Utorak 12.10.2010. 21:47
utakmica odkazana huligani kreteni
Četvrtak 14.10.2010. 17:56
hoće li neko prestati monstrume nazivati navijačima!!!!!!dosta je bilo to nisu navijači ! pitajte ih koliko i od koga su dobili pare da zajebu srbiju.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online