Petak 10. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 07.06.2012.
15:05
Vestionline, Beta A

Tomas: Sutrašnji meč mogao bi da bude odlučujući

Košarkaš Crvene zvezde Omar Tomas ocenio je da bi drugi meč u finalnoj seriji Superlige s Partizanom mogao biti odlučujući, dok je trener crveno-belih Svetislav Pessich kazao da nije siguran u to, ali da će svakako biti dobro da njegova ekipa pobedi.

Uzdanica crveno-belih - Omar Tomas

"Sutra nas čeka velika utakmica u kojoj moramo da pobedimo ako želimo da ostanemo u borbi za titulu. Sutrašnja utakmica mogla bi da bude ključna u ovoj finalnoj seriji", rekao je Tomas novinarima u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

On je dodao da "ključ Zvezdine igre" treba da budu dobra odbrana i ofanzivni skokovi.

Trener Pešić kazao je da njegova ekipa finale doživljava kao novi izazov i da su igrači "srećni što su tu".

"Svi smo raspoloženi. Imali smo dobru prvu utakmicu, koja je bila kvalitetna i sadržajna. Naravno, bilo je i grešaka, ali to je normalno za finale. Atmosfera u ekipi je dobra, a isto to želim i od naših navijača na tribinama... Ne znam da li je ovaj meč odlučujući, ali sigurno je dobro kada se pobedi", rekao je Pešić.

Partizan je u prednosti, pošto je prvi meč rešio u svoju korist sa 92:83. Strateg Zvezde je ocenio da njegovi igrači u narednim utakmicama moraju da budu mirniji, lukaviji i da ne prave ishitrene faulove.

"Put do pobede zavisi i od reakcije protivnika na našu igru i od suđenja. Ono što nama nedostaje ne rešava se od danas do sutra, a to je bolja kontrola emocija. Moramo da budemo mirniji, lukaviji i da ne pravimo ishitrene faulove", rekao je Pešić.

Trofej prvaka Srbije u košarci pripašće ekipi koja prva stigne do tri pobede.

Bez prodaje ulaznica za drugi meč Zvezde i Partizana

 

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da se ulaznice za drugu utakmicu finalne serije Superlige sa Partizanom neće naći u slobodnoj prodaji.

 

"Danas je održan sastanak predstavnika Zvezde, Partizana i policije na kojem je odlučeno da neće biti ulaznica u slobodnoj prodaji. Partizan će dobiti 30 ulaznica za rukovodstvo, kao što je to bio slučaj sa nama u prethodnoj utakmici kada su oni bili domaćin", rekao je portparol Zvezde Jovo Karanović i dodao da će navijači moći da uđu u beogradsku halu "Pionir" samo sa sezonskim kartama, a da će deo ulaznica biti podeljen sponzorima.

 

Trener crveno-belih Svetislav Pešić apelovao je na navijače svog kluba da navijaju "fer i sportski".

 

"Nema potrebe da se skandiraju imena Partizanovih igracča. Neka naši navijači pevaju Zvezdinim igračima, a imaju i toliko lepih pesama posvećenih klubu", istakao je Pešić.

 

Drugi meč finalne serije igraće se sutra u 20.00, a Partizan trenutno vodi sa 1:0.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online