Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Sreda 03.12.2014.
21:02
Beta A

Vujošević: Obrukali smo se

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da se njegova ekipa obrukala protiv Hapoela i da je dovela u pitanju svoju reputaciju.

Ostali smo dužni publici: Duško Vujošević, trener Partizana
 

"Skoro niko nije bio na nivou za samopoštovanje. Obrukali smo se i ostali veliki dužnici ovoj publici. Mi kao časni ljudi imamo obavezu da im taj drug vratimo u sledećim utakmicama. U ovom poslu, igračima i trenerima je reputacija sve, a mi smo to doveli u pitanje", rekao je Vujošević novinarima posle utakmice.

Partizan je u hali Pionir izgubio od Hapoela sa 83:64, čime je došao do sedmog poraza u Grupi E i ostao bez šanse za plasman u narednu fazu Evrokupa.

"Pogrešio sam što sam Pavlovića uvrstio u tim"

Za beogradski klub je posle duge pauze zbog povrede kolena ponovo zaigrao kapiten Dragan Milosavljević, a na terenu je bio i Aleksandar Pavlović, koji se vratio u tim pošto je otišao na kraju sezone.

"Uključenje dva veoma bitna igrača je jedan veoma delikatan momenat koji nosi niz opasnosti. Pogrešio sam što sam stavio Pavlovića u tim jer je jasno da nije sasvim spreman i uklopljen u sistem", istakao je trener crno-belih.

"Ni u najluđim snovima nisam mogao da očekujem ovakvu utakmicu. Nisam zadovoljan što smo eliminisani iz Evrokupa, ali ćemo sada bar to vreme koje smo trošili na putovanja uložiti u treninge i punu koncentraciju za Jadransku ligu", kazao je Vujošević.

Vujošević je, kako je rekao, očekivao da se borbenošću i energijom savlada neuigranost, ali se to nije desilo.

"Očekivao sam da oni svojim prisustvom uz fenomenalnu atmosferu na teremu proizvedu veliku borbenost i energiju i da kontranapadima i odbranom savladamo neuigranost. To se nije desilo, napravila se malo svadbarska atmosfera, iako sam upozoravao i igrače da je Hapoel mnogo bolji tim nego što se to misli", rekao je Vujošević.

Trener Hapoela Dani Franko čestitao je svojim igračima na pobedi, a Partizanu se zahvalio na vrhunskom gostoprimstvu.

"Ova sala je jedna od najslavnijih. Imali smo veliko poštovanje i prema njoj i prema srpskoj košarci, kao i ovim neverovatnim navijačima. Okolina nas je naterala da igramo sa više energije i da u drugom poluvremenu budemo bolji. Trudićemo se da obezbedimo prolazak u drugu fazu", rekao je Franko.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 04.12.2014. 03:28
Nisam gledao utakmicu, jesi li veceras udario glavom nekog svog igraca? Kakav bednik ovaj smrad, treba svojom glavom da udara u neki zid a ne mlade ljude koji se bore na terenu. A, drzava ne reaguje na nasilinicko ponasanje pedagoga-trenera.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online