Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 10.11.2010.
23:47
Vestionline A

Jovanović: Odbrana donela pobedu

Trener košarkaša Partizana Vlade Jovanović čestitao je igračima na pobedi nad ekipom Prokoma rezultatom 69:62 u meču četvrtog kola grupe A Evrolige.

Zadovoljan dobrom igrom - Vlada Jovanović

"Ekipa Prokoma je zaslužila pun respekt što se tiče igračkog kadra. Dobili su ove godine A licencu, uložili su dosta u tim, imaju novu Arenu i jako dobru publiku. Iz svih tih razloga večeras su bili jako motivisani da upišu prvu pobedu u Evroligi. Oni su ovu utakmicu videli skoro kao utakmicu sezone, bila je veoma važna za njih, kao i za nas naravno. Zbog lošeg starta bili su izrazito motivisani", rekao je Vlada Jovanović posle meča (62:69) i dodao:

"Utakmicu smo sigurno prelomili i na kraju dobili dobrom odbranom. U tom segmenu igre najviše smo imali problema sa defanzivnim skokom, pogotovu u prvom poluvremenu. To smo u drugom poluvremenu, pogotovu pred kraj i iskontrolisali. Došli smo do razlike u kojoj možemo malo mirnije da odigramo napad. U pojedinim trenucima smo imali i sreću sa šutom za tri poena. Međutim i ta sreća je zaslužena pre svega jednom borbenošću i požrtvovanošću, ali i igrom svih četrdeset minuta".

Najbolji igrač crno-belih Džejms Gist je rekao da je pobeda u gostima veoma važna.

"Bila je ovo velika utakmica koju smo morali da dobijemo. Od Makabija smo izgubili na jako loš način. Prokom je imao 0-3 u Evroligi, tako da smo znali da će ući u utakmicu veoma agresivno, željni da dođu najzad do pobede. Dakle, morali smo da budemo potpuno fokusirani, ali i da igramo borbeno i jako. Ovo je velika pobeda", završio je krilni centar crno-belih.

Igrač Partizana Dragan Milosavljević izjavio je da su "crno-beli" imali težak meč.

"Ovo je naša prva pobeda na gostovanju. To nam dosta znači i za samopouzdanje. Malo smo lošije ušli u utakmicu, ali smo se dobro držali tokom čitavog meča. Igrali smo kao tim, jaku odbranu. U napadu smo imali dosta grešaka, ali smo uspeli da održimo igru pre svega zahvaljujući toj odbrani. Ova pobeda je mnogo značajna. Ovako moramo da igramo svaku utakmicu, maksimalno skoncentrisano i borbeno, jer nas čeka veoma težak posao, a nismo ekipa koja može sebi da dopusti opuštanje", rekao je Milosavljević i istakao:

"Bila je ovo velika utakmica koju smo morali da dobijemo. Poslednju utakmicu sa Makabijem smo izgubili na jako loš način. Prokom je imao 0-3 u Evroligi do meča sa nama, tako da smo znali da će ući u utakmicu veoma agresivno, željni da dođu najzad do pobede. Dakle, morali smo da budemo potpuno fokusirani, ali i da igramo borbeno i jako. Ovo je velika pobeda".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online