Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 15.11.2015.
14:10
Srna A

Bošnjački portal slavi i preti: Kako ubijate, tako bivate i ubijani

Internet portal na bošnjačkom jeziku "Vijesti umeta", koji podržava "Islamsku državu", već drugi dan proslavlja terorističke napade u Parizu, uz poruku da će uskoro teći krv ulicama cele Evrope i da bezbednosnim agencijama BiH sledi "odmazda još gora od ove".

printscreen
Naslovna strana bošnjačkog portala

U najnovijem tekstu objavljenom na ovom portalu u obraćanju, kako navode, "(ne)bezednosnim agencijama BiH, piše da je "Bosna prelivena krvlju mudžahedina koji su se borili da uspostave šerijat" i da "ta krv nije uzalud prolivena i da je dala svoje plodove".

"Ti plodovi će uskoro da vam glave sa vaših vratova skidaju", navodi se u poruci i preti da ni Francuska i SAD sa "svojim /ne/bezbednosnim agencijama nisu mogle da zaustave napad Alahovih robova mudžahedina".

"Kako da vi sa svojim jadnim (ne)sigurnosnim agencijama to uradite? Pa i ptice na grani vam se smeju. Vama sledi odmazda još gora od ove i još gorčija", navodi se u poruci.

U tekstu se navodi da su se prevarili "nevernici koji misle da zatvaranjem puteva i granica i otežavanjem života i kretanja muslimanima mogu samo dobro učiniti", jer su time sebe "strpali u porovaliju" i "neće imati mira nigde".

"Znajte kako ubijate, tako bivate i ubijani, a ono što sledi je još gore i gorčije", navodi se u poruci u kojoj se citiraju riječi vođe "Islamske države" Abu Bakr el Bagdadija "osvetićemo se, pa makar nakon određenog vremena".

U tekstu objavljenom na ovom portalu piše da ih je "jako obradovala vest o masakru koji se desio u glavnom gradu prostitucije Parizu" i da je "izlečila njihove i grudi vernika širom sveta".

Prema tekstu postavljenom na portalu "Vijesti umeta", teroristički napad u Parizu je "radosna vest", kojom su "koliko toliko zakrpljene scene ubijenih muslimanskih civila koji su stradali u proteklih mesec i po dana u avionskim napadima ruske avijacije na području Hilafeta".

"Današnji dan je proglašen kao dan žalosti, pa znajte da i mi žalimo sa vama, žalimo jer vas nismo još više pobili i ostavili smo mnoge u životu", navodi se u poruci.

Ministar bezbednosti BiH Dragan Mektić izjavio je juče da mu je poznato šta objavljuje portal "Vijesti umeta", te da će zahtevati od svih nivoa vlasti da se napokon nešto uradi u vezi sa ovim pitanjem.

On je ponovio svoj stav da u BiH postoje izvorišta samog terorizma, koja pozivaju na razne načine svoje sledbenike, te da to treba poraziti i uništiti.

POVEZANE VESTI

Nedelja 15.11.2015. 14:18
Још када би неко могао да објасни умоболницима из вести умета и сличних ссранја како управо муслимани поббију далеко највише муслимана по Блиском Истоку и околини...
Nedelja 15.11.2015. 14:22
Ocito je da im neko iz struktura vlasti federacije gleda kroz prste. Inace da nije tako vec bi ugasili taj portal i pohapsili one koi se oglasavaju.
Nedelja 15.11.2015. 15:42
Храни псето да те уједе. Ти муџахедини то и јесу сетимо се како су зверски уббијали Србе по Босни. Зна се лек за бесно псето. Метак у чело. ХЕРЦЕГ-БОСНА ЗЕМЉА СРБСКА НИКАД НЕЋЕ БИТИ ТУРСКА
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online