Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
16
Petak 26.11.2010.
10:23
Alo A

Hrvatice odlepile za Tadićem!

Predsednik Srbije Boris Tadić osvojio je svojim šarmom hrvatske političarke i voditeljke i pokazao tokom gostovanja u Zagrebu da italijanski premijer Silvio Berluskoni nije bio blesav kada mu se obratio sa "predsedniče Kluni“.

Najlepši na Balkanu: Boris Tadić i Ivo Josipović
 

Hrvatski "Jutarnji list“ preneo je utiske uticajnih dama iz susedstva u tekstu "Hrvatske političarke poludile za Tadićem: Taj čovjek je jednostavno zapanjujuće zgodan".

Autori ankete, ipak, napominju da im je bilo teško da iscede ocenu o tome da li je Tadić najzgodniji političar koji je ikada kročio na hrvatsko tlo.

Sve do jedne su mu priznale šarm, za neke je čak neprikosnoven po seksepilu u regionu, a samo jedna patriotski vidi Josipovića kao daleko zgodnijeg frajera.

Zabeležena je i opaska da Tadiću nije teško da drži vrh po privlačnosti jer mu je konkurencija - nikakva!


Vesna Pusić (HNS): Bio je i ostao veoma zgodan

Mislim da je veoma zgodan, upoznala sam ga mnogo pre nego što smo i on i ja ušli u politiku i bio mi je zgodan onda, a zgodan je i danas. Uz to je vrlo šarmantan, u tome je, na primer, napredovao iz mladosti. Ne znam je li najzgodniji političar na ovim prostorima, ne bih se htela u to upuštati, ali zgodan svakako jeste.


Mirela Holy (SDP): Tako je smiren

Mislim da nije bitan izgled, već duša čoveka. Izgled, kažu, ponekad vara. Tadić je odmeren kada daje izjave, ne priča gluposti. Priča sa smirenošću i vaga šta će da kaže, pa deluje kao da uliva poverenje. Verujem ipak da mu je ta kombinacija odmerenosti u govoru i ponašanju, te dobrog izgleda, pomogla u njegovoj političkoj karijeri.


Hloverka Novak-Srzić, TV urednica: Nije grubijan

Tadić nije moj tip muškarca, a nisam baš ni za Džordža Klunija. Moj tip mušakrca bio bi, na primer, „grubijan“ Tomi-Li Džons, ili pak potpuna suprotnost poput našeg predsednika Josipovića, koji voli muziku i koji je romantik.


Ivana Nobilo-Cetinski, estradna menadžerka: Nema konkurenciju

Boris Tadić spada u sam vrh, s obzirom na izgled, ali izbor baš i nije neki, tako da definitivno nema žestoku konkurenciju. Ali, da je Kluni - nije. Bitni su kompletno držanje i stav, ali u tolikim smo problemima da su mi političari aseksualni.


Đurđa Adlešič, poslanica: Gospodin!

U principu, nikada ne komentarišem fizički izgled kolega političara jer smatram da nije presudan. Tadića sam uspela da sretnem u Vukovaru i opisala bih ga jednom rečju: gospodin. Fizički izgled je bitan možda na početku, setimo se Nadana Vidoševića kao predsedničkog kandidata. Posle se taj izgled, kada dođu pregovori s EU i stotinu ostalih stvari, jednostavno zaboravlja.


Željka Antunović (SDP): Prolazi kod žena

Lično ga nisam gledala ni doživljavala u tom kontekstu, više u profesionalnom i političkom smislu. Ali, primećujem da je jedan od onih muškaraca koji prolaze među ženama i da ima odjeka.


Četvrt mene ima ličke krvi, odaberite koji deo tela hoćete

Iako protokolom nije bilo predviđeno, Tadić je dao kratku izjavu novinarima nakon obilaska sajma ličkih proizvoda „Jeseni u Gračacu“ u društvu Josipovića. - Ne mogu biti u svim mestima u Hrvatskoj. Meni je veoma važno da sam došao ovamo jer je moja baka iz ovog kraja, iz sela Raduča - rekao je Tadić.

Lički sir nije probao, ali vino od drenjina jeste, što ga je podsetilo na detinjstvo kad mu je baka pravila sok od drenjina. - Četvrt mene ima ličke krvi, odaberite koji deo tela hoćete - rekao je i obećao da će dogodine doći u Raduč.

POVEZANE VESTI

Petak 26.11.2010. 10:38
Nisu samo Hrvatice!
Petak 26.11.2010. 11:13
Zato on svaki dan u Lipu nasu.....
Petak 26.11.2010. 12:46
Mogle su da ga zadrze za uvek. Ti crveni Hrvati (Crnogorci sebe smatraju takvima) i bezbojni Hrvati se ocigledno slazu. A mogli bi da im posaljemo i ostale njegove saplemenike Micunovica, Soskica, Sarice, Dapcevice i sve one koji su od 1944. u Beogradu kao okupatori.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online