Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Četvrtak 12.01.2012.
16:58
Pulsonline A

Petra izjavila saučešće porodici Bajić

Vodteljka je u ponedeljak posle podne kolima udarila Slobodana Bajića koji je nekoliko sati kasnije preminuo.

Voditeljka RTS-a Petra Cvijić
 



Voditeljka Petra Cvijić (32) pre tri dana na pešačkom prelazu u Žarkovu kolima je udarila Slobodana Bajića (73) nakon čega je preminuo u Urgentnom centru. Kako su novinari saznali odizvora bliskog voditeljki, ona sedi kući u potpunoj panici, iščekuje najgore i pod dejstvom je jakih lekova za smirenje.


- Petra je pozvala telefonom porodicu nastradalog u želji da im izrazi svoje najdublje saučešće. Javio se Slobodanov sin i saslušao osobu s druge strane žice. Voditeljka se predstavila i drhtavim glasom izjavila saučešće dodajući da joj je veoma žao zbog svega. Jako teško je govorila i jedva je uspevala da dođe do vazduha od suza.

Bajićev sin se Petri zahvalio na pozivu i rekao joj da u potpunosti razume kroz šta ona sada prolazi iako to neće vratiti njegovog oca u život. Žao mu je bilo devojke, video je da je poštena i savesna uprkos svemu što se dogodilo - priča za "Alo!" rođak porodice Bajić koji je zamolio da mu se ne objavljuje ime.


Kako su novinari uspeli da saznaju Petra retko odgovara na telefonske pozive. Javlja se samo malom broju kolega sa kojima je vrlo bliska. Teško joj je i ne može još uvek da se ovesti od čitave situacije koja ju je zadesila. Dečko joj pruža najveću podršku i sa njom je non stop jer Petra ne izlazi iz kuće.

- Ona je vrlo pravična osoba i sada samo čeka da vidi kakav će biti krajnji ishod. Ne želi da daje izjave za medije, želi samo da sačeka da se cela situacija slegne i da vidi šta će se desiti sa njenim životom posle ove tragedije koja joj ga je u potpunosti promenila. Strašno je za jednu mladu devojku da se desi ovako nešto i da to celog života nosi na duši - rekao je za Pulsonline izvor blizak Petri koji je želeo da ostane anoniman.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 12.01.2012. 19:14
Svima se moglo dogoditi. Vratiti mrtvog čovjeka neće ništa, a ovaj njen gest u potpunosti podržavam.
Četvrtak 12.01.2012. 20:07
људски је грешити а хришћански је тражити опрост и окајати грех
Četvrtak 12.01.2012. 18:15
nesreca se desila u pola 5 kad je vidljivost dobra, na pesackom prelazu,kazu da je vozila preko 50km a u pitanju je naseljeno mesto.Sta reci na sve?Njen iskaz nismo culi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online