Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 04.04.2015.
09:44
blic.rs A

Vođa navijača naredio da se likvidira Opačić?

Jovan Kecman Coja (35), vođa huligana okupljenih pod imenom "Korida", glavni je osumjičeni u istrazi o ubistvu bračnog para Opačić, ekskluzivno saznaje "Blic".

Tanjug
Jezive slike sa mesta ubistva Nenada Opačića i njegova supruge

Kecman je u bekstvu od oktobra prošle godine kada je sa dva hica iz pištolja ranio Dalibora Bogdanovića (38), zvanog Boća, radnika policije i komesara za bezbednost FK Vojvodina.

- Policija ima informaciju da je Kecman organizovao ubistvo bračnog para Opačića i sada se intenzivno radi na proveri te informacije - kaže za "Blic“ izvor iz MUP Srbije.

Kamen spoticanja

Ono što je trenutno kamen spoticanja u istrazi jeste činjenica da je Kecman u bekstvu od oktobra prošle godine.

- On je posle pucnjave u centru Novog Sada, kada je sa dva hica ranio Bogdanovića, pobegao iz Srbije. Prema našim informacijama, najpre u BiH, a zatim u Holandiju. Pretpostavljamo da je motiv, ukoliko se potvrdi da je Kecman organizavao dvostruko ubistvo, borba za prevlast na narko-tržištu Novog Sada - kaže izvor iz policije.

Pun policijski dosije

Više puta je hapšen zbog trgovine narkoticima, razbojništava, krađa vozila, teških krađa, kao i nelegalnog nošenja oružja - kaže izvor. Ipak, iz Srbije je pobegao tek kada se suočio sa prijavom za pokušaj teškog ubistva.

- Kecman je i posle zatvora nastavio sa narko-poslovima. Bavio se švercom i prodajom heroina iz Preševa, a imao je i dobre kontakte sa jačim dilerima narkotika iz Crne Gore. U međuvremenu je stao na čelo navijača FK Novi Sad, ozloglašene "Koride“, koja se povezuje sa čestim nasiljem i dilovanjem narkotika u Novom Sadu.

- Povod za pucnjavu u kojoj je Kecman ranio Bogdanovića bila je svađa oko muzike u kafani u Ulici Laze Telečkog. S obzirom na to da su se i ranije sukobljavali, svađa je ubrzo prerasla u tuču u kojoj su učestvovali i njihovi prijatelji, takođe navijači. U jednom momentu Kecman je ispred lokala izvukao pištolj, ispalio dva hica u Bogdanovića, a zatim pobegao .

Za Kecmanom je od tada raspisana poternica.

Telohranitelj

Dejan Bogdanovića, koga je Jovan Kecman ranio, ne važi za najuzornijeg policajca.

- Bogdanović je ranije bio lični telohranitelj Nenada Čanka, lidera LSV. Svojevremeno je radio i kao policajac, odnosno pripadnik Interventne brigade, ali je zbog problematičnog karaktera i kontakata sa sumnjivim osobama, poslednjih godina raspoređen na administrativne poslove u Policijskoj upravi Novi Sad. Nedavno, kada se desila izmena u rukovodstvu FK Vojvodina, postavljen je za komesara za bezbednost ovog kluba - kaže izvor lista "Blic“.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online