Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
21
Sreda 14.03.2012.
19:48
Beta A

"Tadiću, usudi se i raspiši izbore"

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić danas je na mitingu u Zemunu pozvao predsednika Srbije Borisa Tadića da raspiše i predsedničke izbore, pored parlamentarnih i lokalnih.

Lider SNS: Tomislav Nikolić
 

"Usudi se, raspiši predsedničke izbore. Čekamo te", rekao je Nikolić u Zemunu, na mitingu kojim su naprednjaci počeli zvaničnu predizbornu kampanju za parlamentarne i lokalne izbore zakazane za 6. maja.

Lider naprednjaka je optužio Tadića da mu je stalo samo do političkih funkcija i da zato nije prihvatio njegove ranije zahteve da parlamentarni izbori budu održani mnogo ranije.

Nikolić je rekao da će SNS, ako pobedi na izborima, formirati vladu od 15 ministarstava i da će smanjiti, kako je rekao "preglomazni državni sektor", koji je, prema njegovoj oceni, prepun kadrova sada vladajuće koalicije.

"Radna mesta u državnoj službi dobijaće se na konkursu, a smanjenjem ogromnog državnog sektora omogućićemo povećanje penzija i drugih socijalnih davanja", rekao je Nikolić.

On je obećao da će SNS ukinuti privilegije političke klase i da će preduzeti mere za povećanje nataliteta u zemlji, ako pobedi na predstojećim izborima.

Predsednik SNS-a je poručio da se zalaže za ostanak Kosova i Metohije u sastavu Srbije, kao i za nastavak kretanja Srbije ka EU, i saradnju sa Rusijom, SAD i drugim zemljama sveta.

Izborna lista SNS zvaće se "Pokrenimo Srbiju, Tomislav Nikolić", a na njoj će pored naprednjaka biti i Nova Srbija (NS), Pokret snaga Srbije Bogoljub Karić, Pokret socijalista i više manjinskih stranaka i udruženja.

POVEZANE VESTI

Sreda 14.03.2012. 19:51
Nema kretanja ka EU sa kosmetom....ne navlaci birace na tu pricu.. Ili jare..ili pare....Ili borba za kosovo..ili EU bez kosova...
Sreda 14.03.2012. 20:10
Znam da na ovom portalu uglavnom komentarisu clanovi i placenici iz SRS,DVERI,DSS,ali svi zajedno ne mogu da ostvare 10% ukupnog birackog tela.Razlozi su poznati.Jedini ko je istinski pokret za promene je SNS,i SNS ce oboriti vladu sastavljenu od DS,G17,SRS,SPS i ostalih parazita koji obmanjuju narod nekakvim patriJotizmom,a zanimaju ih samo odbori i raspodela vlasti kako bi jos vise krali.Todorovic iz SRS je mafijoza,ima firme i lovu,Kostunica kontrolise huligane i ko mu smeta,nadrlja,da ne pominjemo kolubaru,Dacic i koferce su poznati,a tek iz DS-a koliko su se nakrali u privatizacijama...Ni Toma nije cvecka,ali kad vec biram izmedju manjeg i veceg zla,biram manje.
Sreda 14.03.2012. 21:05
Resenje za Srbiju su Srpske Dveri pokret za zivot Srbije!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online