Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Utorak 10.04.2012.
17:14
Beta A

Nikolić: Vlast plaši građane da će biti rata

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Tomislav Nikolić optužio je u utorak aktuelnu vlast da plaši narod da će biti rata, sankcije i izolacije ako izgube na majskim izborima.

Tomislav Nikolić: Svi koji su dobili hiljadu evra neka slobodno glasaju za Demokratsku stranku i neka slobodno glasaju za Ivicu Dačića
 

"Obećavaju da će zaposliti 200.000 ljudi, pa kažu da će svim građanima Srbije dati po 1.000 evra. Pozivam sve koji su zaposleni u poslednje četiri godine i sve koji su dobili hiljadu evra neka slobodno glasaju za Demokratsku stranku i neka slobodno glasaju za Ivicu Dačića", rekao je Nikolić na mitingu u centru Pirota.


Prema njegovim rečima, SNS je možda mogla da dođe na vlast i na neki drugi način, ali je najbolje da se to dogodi na izborima.


"Mi smo možda mogli i na drugi način da dođemo na vlast, možda smo mogli da uradimo ono što su oni uradili pre više od 11 godina, ali iskreno, za jednu državu i jedan narod, mnogo je bolje kad na izborima odluči kako će da bude sledeće četiri godine", rekao je Nikolić.


Prema njegovim rečima, Srbija treba da se kreće ka boljitku, ali ne pod svim uslovima.


"Ako nađemo da je dobro u Evropskoj uniji, ako nađemo da nam ne postavlja uslove koje ne možemo da ispunimo, bićemo i tamo, ali ako budu uslovi koje ne mozemo da ispunimo, mi tamo nećemo da budemo. Nisam čuo još taj uslov", kazao je Nikolić.


On je rekao da Kosovo i Metohiju nije dobio od oca niti ga je kupio od komšije.


"To je vlasništvo svih građana Srbije. Kako ga oni reše, tako će da bude. O tome nije trebalo da pričamo. Trebalo je da sednemo i kažemo da ovo nije predmet politike, ovo je naše i biće naše dok zemljom hoda poslednji Srbin. Tako razmišljam o Kosovu i Metohiji", rekao je on i dodao da u Kosovskoj Mitrovici, Leposaviću i Zvečanu treba podizati fabrike i tako pomoći ljudima da ostanu da žive u Pokrajini.


U toku dana lider SNS-a je posetio neka od preduzeća i domaćinstva u Babušnici, Dimitrovgradu, Beloj Palanci i Pirotu i razgovarao sa građanima.

POVEZANE VESTI

Utorak 10.04.2012. 17:19
Почиње својатање Косова и Метохије... није то свих грађана Србије. Та земља је власништво наших унука. Ми ту земљу морамо да сачувамо за њих. Кад они стасају, чуваће је за своје унуке...
Utorak 10.04.2012. 18:07
Lepo pricas ono sto narod zeli da cuje i sto bi voleo da uradi vlast, ali je problem u tome sto si i ti kao DS iz iste kuhinje i da imate zajednickog gazdu, pa su razlike medju vama samo retoricke.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online