Nedelja 12. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Subota 08.09.2012.
15:15
Beta A

"DS nije u Vladi zbog Dinkića"

DS nije formirao novu Vladu Srbije zato što on nije hteo da dozvoli da Mlađan Dinkić kontroliše ceo finansijski i ekonomski sistem u drža, "objasnio" je predsednik Demokratske stranke (DS) Boris Tadić na sednici Glavnog odbora DS u beogradskom Sava centru.

Tadić je poručio da Dinkić jeste imao dobre rezultate, ali i loše, da se uvek izvlačio od bilo kakve odgovornost.

Dinkić nije sposoban da vodi ceo finansijski i ekonomski sistem i zato DS nije napravila vladu: Tadić
 

"Ako zbog odluke da Dinkić ne dobije svu kontrolu nismo napravili vladu, smatram da je to ispravno. Ja vam garantujem da bi posledica takve odluke bila gubitak poverenja građana i vrlo brzo DS-a ne bi bilo ni u lokalnim vlastima", kazao je Tadić i istakao da smatra da Dinkić nije sposoban da vodi ceo finansijski i ekonomski sistem i da zato DS nije napravila vladu, iako je bilo nekih članova Predsedništva stranke koji su insistirali da DS bude deo vlasti i da Dinkić dobije resore finansija i ekonomije.

Tadić je saopštio da je nakon drugog kruga predsedničkih izbora nameravao da da ostavku na mesto predsednika DS, ali da je bio u manjini i da je većina u DS odlučila da on bude mandatar i da vodi pregovore o sastavljanju nove vlade.

"Možda sam kriv što sam kao demokrata poštovao volju većine", kazao je Tadić i dodao da u politici niko nema pravo da se ponaša kao šahista pacer, jer takvi nisu u stanju da donose strateške odluke.

"Ovo vreme za mene bilo je važno da shvatim ko nije u stanju da donosi stratreške odluke, i vi to treba da uradite. Treba da shvatite ko je sposoban da donosi strateške odluke jer su pred nama teške odluke", kazao je Tadić i ostakao da je to važno jer su pred DS promene

POVEZANE VESTI

Subota 08.09.2012. 15:24
srbi iz srbije moraju dobiti svoje predstavnike,izbor izmedju jugoslavije, i srbije i crne gore u srbiji nije nas izbor! ova dedinjsko-jugoslovensko-crnogorska opozicija je zastitnik interesa jugoslovensko-crnogorsakog dedinja!
Subota 08.09.2012. 15:30
Ma vi niste u vladi jer zapadu vise niste potrebni, izbledeli ste kao ves posle pranja sa varikinom (neko i bukvalno). Dinkic!? Pa i on je oduvek radio za zapad pa je opet u vladi a VI NE. Vi ste svoje "odradili" u Srbiji do maksimuma, stali ste jer ste iznemogli a od naroda Srbije nepozeljnim ocenjeni. Sada je red na novu garnituru koja na neki nacin "smiruje" MASU gradjana od stvaranja problema u daljem cilju ZAPADA. To je strateska odluka a ne sastav DS-e i kadrova unutar nje. Dinkic je opet "ekonomista" ali bezopasan jer vise nema sta da se krade i manipulise. Nesto nisam primetila da neko moze od siromaha nesto da ukrade pa makar bio i svetski ekonomski genije. Psihopatski apsurd
Subota 08.09.2012. 16:11
Dinkić nije sposoban da vodi ceo finansijski i ekonomski sistem i zato DS nije napravila vladu: изјавио је бизон Tadić. ----------------------------- Ааа, аха, значи зато нисте власт, иако сте сви мега способни...! Какав гад неопевани.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online