Četvrtak 23. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
5
Subota 22.09.2012.
10:11
Kurir A

"Ministri iz DS, da li ste normalni?"

Nalazimo načine kako da se izbegne bankrot. Rebalans je iznuđen, jer to vam je isto kao kad uđete u kuću, a sa svih strana vam isplivavaju neisplaćeni računi. Neću govoriti da je za to kriv bivši ministar finansija i premijer, a jeste, već da smo imali neodgovorno ponašanje Vlade u celini. Sigurna sam da će budžet za narednu godinu biti neuporedivo bolji - kaže za Kurir Verica Kalanović, ministarka regionalnog razvoja i lokalne samouprave, koju je prilično iznenadilo "šta neki ministri iz DS imaju ako imaju".

Nije joj jasno kako kolege od ministarske plate mogu da imaju preskupe satove, nekretnine i pokretnine
 

Na pitanje novinara Kurira da li je iznenađuje kad čuje da neki ministri iz DS imaju po nekoliko stanova, satove, automobile, ministarka kalanović je odgovorila da je vrlo iznenađena.

"Nisam pametna kud odoše pare!?"

- Ali ako je to tačno, onda se s pravom pitam u kojoj ja to zemlji živim. Kad moj kolega koji zarađuje isto kao ja ima pet dupleksa i penthausa. Ako je tačno da moje bivše kolege nose satove od 100.000 evra, onda postavljam pitanje - odakle im pare? Da li su oni normalni?, zapitala se ona i dodala da to nije mogla ni da pretpostavi, iako su radili zajedno četiri godine.

Razočarao je Tadić

- Naravno da nisam znala. Živim normalno od svoje plate, ne mogu da verujem da neko može sebi da kupi sat od 100.000 evra, jer je to za mene nemoguća misija, ističe Verica Kalanović, koja je dugo bila u koaliciji s demokratama, a sada se svakodnevno optužuju, što je i sama potvrdila, ali i dodala da ju je lično Boris Tadić mnogo razočarao "jer mu je bezrezervno verovala i u određenim trenucima bila ponosna što je na skupovima gde je Boris Tadić njen predsednik". Ta slika o njemu sada je, kako kaže, potpuno porušena.

Na pitanje da li misli da on nije znao šta su radili njegovi kadrovi, Kalanović je odgovorila da je sigurna da je mnogo stvari znao, ali i da nešto nije.

- Kada je javno govorio, planovi su bili vizionarski dobri za zemlju. Ispostavilo se da se ti planovi onda realizuju na potpuno drugačiji način, koji nije bio za oduševljenje, dodaje ona.

Sada se mnogi tresu

Da li će Srbija dobiti svog Sanadera ili više njih?
- Ne želim da govorim o srpskim Sanaderima jer upravo oni koji su ih sami prizivali po medijima pre nekoliko meseci sada se i te kako tresu.

POVEZANE VESTI

Subota 22.09.2012. 10:19
Санадер је у предшколској за ове горе наведене ликове ! То сви знају и за све постоје сигурне доказе. Много се прича а мало се ради ! Питам се, дали се уопште нешто ради ?
Subota 22.09.2012. 10:43
Одакле им толико богатство? Верице, малкице се правиш наивна, јел' ?
Subota 22.09.2012. 10:27
Srbija ne moze imati neke Sanadere, Mesice, Kosorovke itd. jer su to naspram politicara srpske bivse vlade MALA DECA. Dokaz, Croati su se sa njihovima donekle izborili samo sa domacim tuzilastvom dok u Srbiji...pa ukljucen je samo citav ZAPADNI aparat a do sada nisu ni na samom pocetku istrage.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online