Sreda 1. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Sreda 12.12.2012.
12:57 >> 13:18h
Beta A

Advokati: Mišković nije pretio Vučiću nego...

Vlasnik Delta holdinga Miroslav Mišković prilikom odvođenja u policiju nije pružao otpor niti je pretio policijskim i drugim državnim organima i funkcionerima, saopštila je Deltina advokatska kancelarija Janković, Popović i Mirić. U saopštenju koje je potpisao advokat Nenad Popović, navodi se da je Mišković prinudno odveden u policiju, bez uručivanja prethodnog poziva.

Istina je da je Miroslav (Mišković) rekao da Aleksandar (Vučić) ne može večeras da izađe na RTS, ako me prethodno ne uhapsi, naveo je advokat Delte
 

"Mišković je, kao i prethodníh dana, u potpunosti sarađivao s nadležnim državnim organima, što će činiti i ubuduće", ističe se u saopštenju i dodaje da su mediji "potpuno netačno preneli navodnu pretnju Miiroslava Miškovića na račun potpredsednika Vlade Srbije" Aleksandra Vučića, što predstavlja, kako piše u saopštenju, "jednu u nizu medijskih manipulacija koje su se mogle čuti proteklih

dana"

"Istina je da je Miroslav rekao da 'Aleksandar (Vučić) ne može večeras da izađe na RTS, ako me prethodno ne uhapsi'", naveo je advokat Delte.

Te Miškovićeve reči su, kako je dodao, "konstatacija o atmosferi stvorenoj u

javnosti, bez elemenata bilo kakve pretnje, a posebno bez ugrožavanja bezbednostì potpredsednika Vlade".

Vlasniku Delta holdinga Miroslavu Miškoviću, njegovom sinu Marku, biznismenu Milu Đuraškoviću i za još sedmoro osoba, koji su jutros privedeni u policiju, određeno je policijsko zadržavanje od 48 sati. Oni su privedeni zbog sumnje da su stekli finansijsku dobit nezakonitom prodajom imovine puteraskih preduzeća koje su kupovali u privatizaciji.

Milović: Bilo je nešto u tom kontekstu

 

Šef Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije Rodoljub Milović rekao je je "bilo nešto u tom kontekstu", povodom nezvaničnih informacija da je vlasnik kompanije Delta Miroslav Mišković prilikom jutrošnjeg privođenja izrekao pretnje na račun potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića.

 

"Ne bih ulazio u to šta je Mišković izjavio. Ali ako je to izjavio, a operativci kažu da je bilo nešto u tom kontekstu, to je praktično potvrda nekih saznanja kriminalističke policije da zaista jeste ugrožena bezbednost potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića", rekao je Milović RTS-u.

POVEZANE VESTI

Sreda 12.12.2012. 12:58
Боље имати Мишковића лопова, него Вучића издајника.
Sreda 12.12.2012. 13:14
"vataj sve,idemo biznismeni,ZBOR,svi do jednog,pa za njima politicari(izdajnici);STO U BUKAGIJE STO UZA ZID,uvesti smrtnu kaznu pod hitno.Preki sud u ime naroda.
Sreda 12.12.2012. 15:34
Od Srbije se traži da, bez formalnog priznavanja nezavisnosti Kosova, vodi politiku koja bi omogućila funkcionisanje Kosova kao nezavisne države. ово горе је права и главна вест а не мишковић .. афере афере афере, КОЈА БУДАЛА ТО ДА РАДИ ОВО ЈЕ БРЕ САМОУБИСТВО ИЗ ЗАСЕДЕ е6е се нама за тајкуне када политичари уништавају земљу! није вам мишковић препрека у борби за КосмеТ! ццц све су полизали што је бота & ЦО уговорила са нато хе6о вам све редом марти ахтисари
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online