Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Nedelja 02.03.2014.
16:05
Beta A

"Nećemo sa Dačićem u Vladu"

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da neće biti u Vladi u kojoj se nalazi predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić.

LDP neće sa Dačićem: Čedomir Jovanović
 

"Kakav Dačić kaže da ćemo trčati za njim u vladu? U tu vladu u kojoj je Dačić LDP neće nikad ući kao što nikad ni u jednu vladu s njim nije ušao. Kakva velika koalicija? To je valjda koalicija Dačića i Tadića. Da smo hteli sa jednim i sa drugim ne bih bio ovde danas pred vama i ne bih mogao da vam kažem - Srbijo, vreme je",
kazao je Jovanović u Nišu.

Pročitajte još:

* Dačić brani Čedu?!

Kako se navodi u saopštenju LDP, Jovanović je upitao predsednika Nove demokratske stranke Borisa Tadića sa kim u Demokratskoj opoziciji Srbije ima problem. "S onima s kojima problem ima vodio je zemlju od 2004. do 2012. godine, a na vlast je došao tako što se očistio od onih koje mu je Koštunica predao na spisku, koji su taj 5. oktobar stvorili", rekao je Jovanović.

On je naveo da nije dužan da se brine o predsedniku Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću, nego da se postara da svaki atom pozitivne energije usmeri ka cilju za koji se LDP godinama zalaže.

"Nisam ja dužan da se brinem o njemu (Vučiću), ja sam dužan da se staram da svaki atom pozitivne energije koji u Srbiji postoji bude iskorišćen u poslu koji mi želimo da radimo. I u prošlosti smo uvek bili naspram Vučića kada je grešio. Neka niko nema dilemu kako ćemo se ponašati sutra pred njim ako pomisli da se vrati na onu
politiku iz koje je otišao", dodao je lider LDP.

Jovanović je istakao da je Niš propao zbog pogrešne politike koja svoje uporište ima u Beogradu i da je neophodno da svi što pre krenu u posao koji se mora uraditi u Srbiji.

POVEZANE VESTI

Nedelja 02.03.2014. 16:50
Jedan od ciljeva ovih izbora i jeste da se Dačić istera iz vlade .Naravno da bi EU ZLIKOVCI voleli da vide Čedu narkomana u vladi . Za njih je što gore Srbiji to bolje EU ZLIKOVCIMA .
Ponedeljak 03.03.2014. 05:44
cedo ne budi glup ni cenzus neces preci tako da ne moras da se bojis da ces da Dacicemu vladu a kad bi presao cenzus usao bi ti u vladu i sa hasimom tacijem stoko jedna izdajnicka.
Ponedeljak 03.03.2014. 05:45
ZA DVERI I RUSIJU TAKO NAM BOG POMOGAO.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online