Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Utorak 08.04.2014.
14:29
Srna A

Vučić i Dačić saglasni, ali neizvesno učešće SPS-a u vladi Srbije

Lideri SNS-a Aleksandar Vučić i SPS-a Ivica Dačić izjavili su da su danas u okviru razgovora o formiranju nove vlade Srbije postigli visok nivo saglasnosti o svim pitanjima.

Da li će da sarađuju i u novoj Vladi Srbije: Aleksandar Vučić i Ivica Dačić
 

Za razliku od jučerašnjeg razgovora sa predstavnicima Saveza vojvođanskih Mađara, koje je pozvao da učestvuju u novoj vladi, Vučić posle sastanka sa Dačićem nije saopštio da je takav poziv uputio i SPS-u, ali je najavio da će razgovori biti nastavljeni do kraja sedmice.

Vučić je rekao da je danas razgovarano pretežno o ekonomskim temama, među kojima su i veliki infrastrukturni projekti, te naveo da su predstavnici koalicije okupljene oko SPS-a "bili korektni i prihvatili u načelu planove koje je izložio" i dali neke ideje.

On je naveo da je spreman da razmatra mogućnost učešća SPS-a u novoj vladi Srbije i istakao da SNS-u "nije potrebna svekoliko vlast, nego rezultati".

"Ne želimo da formiramo partijsku vladu i tražio sam od Dačića i SPS-a da nikada nemamo feudalnu rascepkanost u vladi, nego da pravimo najbolju vladu za Srbiju i da to bude tim kome je cilj da sprovodi teške reforme u teškim uslovima", rekao je Vučić novinarima posle sastanka.

On je dodao da će se u četvrtak, 10. aprila sastati sa predstavnicima Nove demokratske stranke, čiji je lider Boris Tadić.

POVEZANE VESTI

Utorak 08.04.2014. 14:36
Mars sa politicke scene prodane babe i muskarci nalik zene-Srbija casna postena prolila krv da gleda vasa nepostenja-ovi azijiski izrodi pale crkve kolju ljude vi glumite neke vodje-sve ste usrali cak i one stvari koje nijesu bile pokvarene-aktivirajte narod da resi bruku koja trajase predugo-lagali ste na izborima lagali ste na televizijama-kazaliste da je Kosmet Srbija koja se treba branit zivotima-imate priliku sada da udjete ko ratni predsednici u istoriju pustite narodnu volju-saljite vojsku na Kosovo. +Dosta je bilo meke price za evrobske ubice-Srbi hoce pravedne akcije+
Utorak 08.04.2014. 18:15
Kakvo licemerje Vučića. Sramotno i glupo.Prvo tražio si izbore da bi potvrdio svoju popularnost. Šta si tražio to si dobio.Zašto sada zoveš u Vladu, Dačića,Tadića, mađare. Da bi podmuklo uvukao nekoj od njih u Vladu i kasnije svoj neuspeh prevalio na njih, ili bar podelio sa njima pred narodom. Ako je SNS pobedila i ako ima većinu, izaberi svoje ljude, ako ih imaš, i traži od njih rad. Ako neuspete sami odgovajate,ako uspete narod će vas nagraditi. Medjutim, dugi je ove problem.EU i SAD traže Dačića u tandemu, jer za Vučića u Americi retko je ko i čuo, a u EU sve što je uradio uradio je Dačić. Zato, ni Dačić, ni Tadić NE TREBA da prihvate ponudu, jer na sledećim izborima neće preći cenzus.
Utorak 08.04.2014. 16:41
Сад ће пијани дебели коферџија на све могуће начине да се увлачи великом деспоту сербском Алеку Друговенчаном.Све за парче власти,какве слине воде ову земљу,страшно.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online