Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
25
Nedelja 27.04.2014.
20:09 >> 21:06h
Beta, Fonet A

''Znajte da ništa nećemo da ukrademo''

Pred ministrima u Vladi Srbije je težak posao, neće postojati ni subote, ni nedelje, prvi ćemo dolaziti, a poslednji odlaziti sa posla, izjavio je u nedelju uveče novoizabrani premijer Aleksandar Vučić.

Obećao da će dati sve od sebe: Aleksandar Vučić
 

Prilikom obraćanja pristalicama SNS, Vučić je sa stepeništa Skupštine Srbije obećao da će dati sve od sebe da napravi nešto veliko za Srbiju.

On je zahvalio pristalicama što su došli i tako pokazali da imaju veru i nadu u bolju budućnost Srbije. Vučić im je poručio da bez njih ne bi mogao ništa i dodao: "Vi ste naša snaga".

Pročitajte još:

* Đilas: Velike sile skrojile Vladu
* Izabrana nova (stara) Vlada Srbije
* Šta je Vučić (prvo) obećao Srbiji?

* "Telekom privatizovati, za EPS pronaći partnera"

Srbija je mnogo prilika prokockala, jer su se političari samo udvarali svom narodu, ali ja neću da vam govorim ono što vam je lepo da čujete, neću vas lagati, rekao je Vučić.

''Ne moram da vam kažem koliko vas volim'', rekao je okupljenima novi premijer Srbije.

’’Kad se budete ljutili, znajte da nikad ništa nećemo da ukrademo i da to radimo, jer mislimo da je to najbolje za Srbiju. Nastavljaće se pritisci na našu zemlju na različite načine, ali je Srbija mnogo jača posle izbora, nego što je bila pre izbora, jer ste vi dali veliku snagu Vladi Srbije’’, rekao je Vučić okupljenim građanima.


Vučić je ranije u parlamentu rekao da Srbija prvi put ima plan i rokove, uz teške mere, šta učiniti kako bi građanima od kraja 2016. sva primanja bila veća nego danas.

"Srbija će ići napred, biće zemlja pobedničkog mentaliteta i u godinama koje dolaze biti značajna zemlja u regionu, ali sam siguran da će biti i zemlja koja će svuda štititi stabilnost, koja neće imati neprijatelja već će prijateljstvo širiti svuda po svetu", rekao je Vučić odgovarajući na primedbe poslanika o njegovom ekspozeu.

Dodao je da je "danas drhtao kao prut", jer je među 73 premjera u istoriji Srbije od početka 19. veka.

"Za mene je ovo bio poseban dan i kada sam rekao tresem se kao prut nije zbog godina, pred kraj sam osetio da ne mogu da se pomerim. To je zato što mali broj ljudi imaju takvu čast - svega 73 od nas u istoriji Srbije od početka 19. veka imalo je takvu čast (da bude premijer)", rekao je predsednik SNS.

Prema njegovim rečima, oseća se ponosno i srećno ali je i svestan velike odgovornosti koju preuzima.

POVEZANE VESTI

Nedelja 27.04.2014. 20:29
Kako ces tek da drhtis kad gladna razularena rulja, dodje sa vilama i matikama, pred skupstinu.
Nedelja 27.04.2014. 20:31
"... ali sam siguran da će biti i zemlja koja će svuda štititi stabilnost, koja neće imati neprijatelja već će prijateljstvo širiti svuda po svetu" Osim u ataru sela Veliki Trnovac...? ostatak infantilnog ekspozea je suludo i komentarisati....
Nedelja 27.04.2014. 22:09
SNS je jos u opoziciji dobio silne milione da bi izdali Seselja. Njima vlast jos samo treba da bi sacuvali vec pokradeno. Tesko Srbiji sa ovim polupismenim nakazama-izdajnicima
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online