Utorak 14. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Nedelja 22.03.2015.
09:45
Tanjug A

Stefanović: Ponudiću DS novi program

Promene u Srbiji mogu se izboriti samo novim programom i s ljudima čiste biografije, zato ću Demokratskoj stranci ponuditi novi program, a ukoliko ga ne prihvati, boriću se za onaj koji većina bude usvojila, izjavio je potpredsednik Demokratske stranke Borislav Stefanović.

ds.org.rs
Ne namerava da ruši Pajtića, ali nudi svoj program: Borko Stefanović

On je u intervju za "Politiku" rekao da će se u slučaju neprihvatanja njegovog programa, boriti za program koji je usvojila većina, uz očekivanje, kako je naveo, da će na predstojećim lokalnim i pokrajinskim izborima da ostvari veliku pobedu u svim gradovima i u Vojvodini.

Stefanović je naglasio da nema nameru da ruši predsednika DS Bojana Pajtića.

- Sigurno je da ne razmišljam o promeni vrha DS i Bojana Pajtića. Ja s Pajtićem nikakav problem nemam, suština je u tome da stvarno želim da promenim nešto u našoj politici. Hoću da nam akcenat bude na potrebama građana, humanizaciji društva, zaustavljanju zelenaških banaka... - tvrdi Stefanović.

Na pitanje da li bi on lično mogao da razgovara sa premijerom Aleksandrom Vučićem i da se bar oko nekog državnog pitanja slože, Stefanović je rekao:

- Nikakve dogovore s Vučićem ne bih pravio, ali bih uvek podržao njegova nastojanja da nas približi EU u zakonodavnoj aktivnosti i da se primeni Briselski sporazum, za razliku od naprednjaka koji nas u tome nisu podržavali - objasnio je Stefanović.

- Mi njima to nećemo raditi, bez obzira na odsustvo svakog dijaloga s opozicijom o tome. Žao mi je što nema dijaloga oko državnih pitanja, oko socijalne politike, tužno je što vlast veruje u fingirane podatke o rastu zaposlenosti i BDP-a, kao i njehova priča koliko im je prosto neprijatno koliko nam je dobro, dok se građani od muke smeju tome - rekao je potpredsednik DS.

On je još naveo da "sanja dan kada će prestati da se priča o greškama DS-a, a početi da se govori o ovome sada".

- Sanjam talas promena koji će mirno, demokratski, da pošalje ovu vlast u istoriju - dodao je Stefanović.

POVEZANE VESTI

Nedelja 22.03.2015. 10:02
Стефановићу зашто си почео потписивање Бриселског споразума.На власт у Србији си већ 15. година и дали си нешто добро донео Српском народу и Србији.Ти си плаћеник Вашингтона и Брисела да се уништи Србија .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online