Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
8
Utorak 02.02.2016.
08:15
Vestionline A

Vučić: Hoćemo čiste račune sa Rusijom

Premijer Aleksandar Vučić najavio je da će premijer Ruske Federacije Dmitrij Medvedev posetiti Srbiju u naredna tri meseca.

Tanjug
Hvali Merkelovu, ali gledaj ka Rusima...

Upitan za dugove prema Rusiji koji se pojavljuju iz ranijih godina za gas, Vučić je izjavio da Srbija "to drži prilično čisto" i da misli da je i ruska vlada zadovoljna.

- I odnose sa Rusijom držimo čisto i očekujem da u naredna 3 meseca premijer Rusije Dmitrij Medvedev poseti Srbiju - rekao je Vučić.  

Srbija želi dobre odnose sa komšijama

Vučić je rekao da za Srbiju nema problema, ali da ga brine stabilnost u regionu, kao i da Srbija želi dobre odnose sa Republikom Srpskom i BiH, istovremeno.

Kada je reč o Hrvatskoj, premijer je rekao da ta država ima dobre puteve, ali da će Srbija 2017. Imati veći broj kilometara puteva od Hrvatske.

- U Srbiji postoji atmosfera linča koja se stvara prema svakome ko kaže neku dobru reč o Srbiji, pa i prema predstavnicima međunarodne zajednice, prema Johanesu Hanu, Mogerinijevoj ili Angeli Merkel - dodao je premijer.

O Merkelovoj uvek sve najlepše

On je ponovio da će o Merkelovoj uvek da govori dobro, bez obzira na to da li će da bude na vlasti ili ne. Vučić je naglasio da sada svi očekuju od njega da promeni stranu i da, ako nemačka kancelarka nije popularna, o njoj govori loše.

- O Merkelovoj mislim dobro, mislim da je ona veliki evropski lider, ali nisam siguran i da će da opstane, nisam siguran koliko će ona da ostane na vlasti - zaključio je premijer.

POVEZANE VESTI

Utorak 02.02.2016. 08:56
Сви политичари после 5 октобра окрећу леђа Москви и желе у фашиистичку ЕУ и НАТО .Све странке из Скупштине Србије раде за Вашингтон,Брисел и свој џеп а за Србију заболе их уво.Британија је послала у Србију Александра Карађорђевића 2000.год. и он за ових 15 година није платио ни један динар за струју и комуналије све то плаћа народ Србије.Зашто је на застави Србије и Републике Српске Круна .Па зато што је газда Лондон .Србија је окупирана 5 октобра 2000.год.
Utorak 02.02.2016. 14:26
Rasčisti prvo račune s djjavolom proklletniče.
Utorak 02.02.2016. 13:05
To samo vUCKo ima lepe reci o onima koji su nas pobili i koji zele da nas ekonomski okupiraju! Rusija to nikada nije radila ali on je sluga zapada! Zato i ima sve reci hvale za svoje gazde, a Srbija mu je 0! Jer i jeste zato sto je si/ptar!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online