Nedelja 28. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 04.04.2016.
13:01
Vestionline A

Šta radi Mali kada ga uplaše DSS i Dveri?

Izgleda da su predstavnici vlasti uplašeniji za svoje fotelje uoči predstojećih izbora nego što bi se to dalo naslutiti iz njihovih arogantnih televizijskih nastupa. Iz tih razgloga su se potrudili da, koristeći insititucije sistema, onemoguće predizborne aktivnosti opozicije, i to na lokalnom nivou.

printscreen
Sve bliži izbori, sve veći pritisak vlasti na neistomišljenike

Naime, iako je koalicija DSS-Dveri svim nadležnim gradskim službama najavila skup u jednom od parkova na Starom gradu, gradski čelnici su poslali ekipu preduzeća "Zelenilo Beograd" da pokosi travu baš na površini na kojoj je prijavljen skup. I baš u vreme kada je zakazan početak skupa "Druženje sa komšijama na Starom gradu".

Kako je objavljeno na sajtu DSS Stari grad, radnici zelenila su, kako su rekli okupljenim predstavnicima opozicione koalicije, "dobili naredjenje od šefice Ljilje da, baš u 10 sati, kada je najavljen početak doručka sa komšijama, počnu da kose tu površinu".

 

Iako smo danas svim nadležnim službama najavili skup DSS-Dveri na Starom gradu, poslali su ekipu gradskog zelenila da pokosi travu baš na površini na kojoj je prijavljen skup. Radnici zelenila su, kako su nam rekli, dobili naredjenje od šefice Ljilje da, baš u 10 sati, kada je najavljen početak našeg doručka sa komšijama, počnu da kose tu površinu.Ako smo došli do toga da nekom smeta aktivnost DSS-Dveri na lokalu, u opštini Stari grad, moramo ozbiljno da se zapitamo - dokle smo došli. Izadjite na izbore 24. aprila i pokažite šta je #sreća za #Starigrad. Posted by Dss Stari Grad on Saturday, April 2, 2016

Koalicija DSS i Dveri u opštini Stari grad organizovala je doručak sa komšijama i predstavila kandidate za odbornike i kandidata za predsednika opštine, advokata Petra Bojovića.

printscreen
Petar Bojović sa Starograđanima

- Briga o penzionerima i starijima je prioritet DSS-Dveri u opštini Stari grad. Na teritoriji naše opštini živi skoro jedna trećina građana starijih od 65 godina i njima treba posvetiti posebnu pažnju. Zalagaćemo se da se poveća broj gerontodomaćica koje brinu o starijim sugrađanima, bolesnim i teško pokretnim. Smatramo da gerontodomaćicu treba da dobiju svi kojima je pomoć potrebna. Paniramo da razvijemo i volonterski servis opštine koji bi povremeno bio na usluzi starijim Starograđanima - rekao je Bojović

On je, predstavljajući komšijama program za Stari grad, istakao da je usamljenost najveći neprijatelj starijih i da koalicija DSS-Dveri zato smatra da opština treba da im obezbedi besplatne sadržaje koji bi ih povezali, kao što su grupni izleti, predstave, ples, joga…

Doručak sa komšijama je za vikend održan na dve lokacije u opštini - na Donjem Dorćolu i u parku Vojvode Vuka, a u planu je razgovor sa komšijama na još pet lokacija u opštini Stari grad.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online