Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 08.04.2016.
18:10
Alo rs, Vestionline A

Velja: Naprednjaci su obični šverceri!?

Netrpeljivost naprednjaka i novosrbijanaca u Čačku više se i ne skriva. Vrhunac je dostigla gostovanjem Velimira Ilića na lokalnoj televiziji "Galaksija", tokom kojeg je žestoko izvređao svoje političke protivnike iz SNS-a.

Tanjug
Ilić napao naprednjake

Ilić je u prepoznatljivom maniru pojedine čačanske privrednike optužio da su kriminalci, šverceri i narko-dileri. Posebno je bio oštar prema vlasniku "AutoČačka" Milenku Kostiću, u čijoj je kompaniji direktor kandidat SNS-a za gradonačelnika Milun Todorović, piše "Alo".

Velimir Ilić, koji je kandidat Nove Srbije (NS) za gradonačelničku fotelju, za Kostića je rekao da je pokupovao sve u Čačku i da je sada jedino ostalo da preko Todorovića postane vlasnik čitavog grada.

- Milenko Kostić nije nikakav privrednik, već običan švercer - rekao je, pored ostalog, Ilić tokom gostovanja u programu TV "Galaksija".

U čačanskom SNS-u su šokirani ovakvim nastupom aktuelnog ministra za vanredne situacije. Oni smatraju da bi Ilić trebalo da se suzdrži od ovakvih komentara, imajući u vidu da među prvih 100 na republičkoj izbornoj listi ima četvoro kandidata iz svoje Nove Srbije.

Marko Parezanović, poverenik Gradskog odbora SNS-a u Čačku, istakao je da Ilić ima manire političke bitange, ocenivši da je predsednik NS-a u panici jer je svestan da će nakon 20 godina sigurno izgubiti izbore u svom gradu.

Milun Todorović kaže da svom takmacu za gradonačelničku funkciju želi dobro zdravlje, dugovečnost i mirne penzionerske dane.

- Njegovim likom i delom neka se bavi istorija ili nadležni državni organi. Međutim, bio bih lično veoma nesrećan da u svom dvorištu imam bazen, a da to moja okolina nema. To bi za mene bilo neprijatno i nepristojno - poručio je Todorović.

Netrpeljivost između Nove Srbije i SNS-a u Čačku traje dugo, ali je eskalirala nakon zvižduka koji su bili upućeni Velimiru Iliću na predizbodnom mitingu naprednjaka u Čačku na kojem je govorio premijer Vučić.

POVEZANE VESTI

Petak 08.04.2016. 19:15
Pomiriće njih ako bude trebalo ambasadori kojima oni polažu račune .
Petak 08.04.2016. 19:13
to je kad lopov kaze lopovu da je lopov! ovaj odmah uzvrati istom merom! i na kraju nikom nista jer lopov lopovu ne vadi oci!
Petak 08.04.2016. 18:21
Paraziti protiv ameba.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online