Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 06.05.2011.
05:07
Alo! A

Obama nije uživo gledao smrt Bin Ladena!

Direktor CIA Leon Paneta je demantovao da je predsednik SAD Barak Obama sa najbližim saradnicima uživo gledao satelitski prenos likvidacije Osame bin Ladena!

Izgleda da su samo zurili u prazno: Barak Obama sa saradnicima na fotografiji za koju je iz Bele kuće rečeno da predstavlja gledanje prenosa likvidacije Bin Ladena
 

- Kada su timovi specijalaca došli na lice mesta, niko od nas nije znao šta se dešava na terenu nekih 20 do 25 minuta. Bilo je vrlo napeto u tim trenucima, jer smo čekali informacije. Na kraju je admiral Mekrejven izjavio da smo dobili poruku “Džeronimo“, što je bila šifra da je Bin Laden uhvaćen - objasnio je Paneta.


Posle saznanja da "prenosa ubistva" nije bilo, novinare je interesovalo da li je vođa Al Kaide rekao nešto američkim komandosima, na šta je Paneta rekao:


- Da budem iskren, mislim da nije imao vremena da kaže bilo šta. U toku je bila oružana paljba i kada su specijalci došli na treći sprat, gde se Bin Laden krio, sve je bilo završeno za nekoliko sekundi.


Konkretni dokazi o likvidaciji najtraženijeg teroriste na svetu po svemu sudeći nikada neće ugledati svetlost dana jer je Barak Obama odlučio da se fotografije mrtvog Bin Ladena ne objavljuju! Obama je tu odluku doneo posle konsultacija sa Hilari Klinton, državnom sekretarkom SAD, i Robertom Gejtsom, šefom Pentagona, zbog “interesa nacionalne bezbednosti“.

- Značajno je za nas da obezbedimo da grafičke slike nekog ubijenog u glavu ne cirkulišu okolo kao podsticaj za dodatno nasilje ili propagandno oruđe - rekao je Obama i dodao da će, bez sumnje, uvek biti onih koji će negirati da je Osama ubijen.


Kao razlog za neobjavljivanje fotografija navodi se i to što su one jezive. Navodno, Osama ima rupu od metka iznad levog oka i vide se ostaci mozga i krv. Uprkos jezivosti, u četvrtak su iz agencije Rojters “procurile“ fotografije tri muške osobe, koje su ubijene zajedno sa vođom Al Kaide!

POVEZANE VESTI

Petak 06.05.2011. 07:12
Ameri ce biti i ostati doveka ono sto su oduvek bili, mocni, bezdusni lazljivci. Evo nove verzije, Obama nije gledao ubitstvo uzivo, do juce je bilo receno da jeste....i ovo su zvanicne izjave....pa ljudi, pa ovi zaista vise ne znaju sta jos da izmisle i obmane svet. Lazi preko lazi....Gledao je, gledao pa za trenutak zazmurio?! Ovi igraju "puzzle" sa citavim svetom----a svet cuti.... Tuzno, bedno, jadno....
Petak 06.05.2011. 08:33
Ajooj, ajooooj, ovo su citaovi portala Vesti znali jos prvog dana ! Obama, priznaj da ovde na slici gledas ragbi ! Hahahahhaah dakle lazova i manipulatora....
Petak 06.05.2011. 07:16
Почело је почело! Сада није било тако него је било другачије, погрешно су схваћени, грешком су пренели итд. Наводно су "процуриле" фотографије три убијене мушке особе, а само није "процурила" слика Осаме! Наравно, нико ни не помиње ко су та тројца убијених, јер није лако смислити њихова имена, а да се лаж не открије! Једва чекам даљња копрцања и смејурије ових светских лажова!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online