Utorak 30. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Petak 22.06.2012.
04:34
Z.M. A

Policija ni čula za prebijanje Srbina

Za slučaj izvesnog Miodraga Jovanovića, Srbina iz Beča, koga su navodno prebili hrvatski huligani, samo zato što je njegov devetogodišnji sin Velimir nosio dres Crvene zvezde, bečka policija nije ni čula, niti ima saznanja da je došlo do incidenta o kome nekoliko dana piše beogradska i hrvatska štampa, a juče preneo i bečki dnevnik "Kronen cajtung".

Foto: Ilustracija
 


- Ne možemo da potvrdimo takve informacije, niti možemo da komentarišemo navode da kuću u kojoj živi Jovanović čuvaju policajci - kratko je rečeno "Vestima" u bečkoj policiji i Ministarstvu unutrašnjih poslova Austrije.

Da li je Zagreb zataškao slučaj?


"Kronen cajtung" navodi, pozivajući se na hrvatske i srpske medije, da je jedan od napadača bio sin hrvatskog gerenala, zbog čega je Zagreb preduzeo sve mere da bi intervenisao u Beču kako slučaj ne bi dospeo u javnost.

Ambasada Srbije u Beču takođe je o "prebijanju Jovanovića i njegovog sina" pokušala da sazna od austrijske policije, ali dobila je isti odgovor: Takav slučaj nije zabeležen.


Prenoseći pisanje beogradske štampe "Kronen cajtung" navodi da je Miodrag Jovanović bio na putu prema kući kad su ga napali hrvatski navijači ispred hotela Frans.


"Jedan je povikao: Pogledajte malog Ciganina, potom su pritrčali do dečaka, oborili ga na zemlju, skinuli mu dres i po njemu mokrili", ispričao je navodno Jovanović i dodao kako su potom i njega oborili na trotoar i počeli da tuku.


"Udarali su me po glavi, sin je plakao. Pretili su mi i rekli da će mi oteti i ubiti sina ako ih prijavim policiji", prenosi dalje reči Jovanovića bečki dnevnik i navodi kako je sinu i ocu i pomoć pritekao Aleksandar Avramov, navodni šef međunarodnog udruženja telohranitelja, koji se tu zatekao sa prijateljima.


"Potrčali smo za grupom huligana. Došlo je do borbe, koja je trajala sve dok nisam oteo dres dečaka", rekao je Avramov. 

POVEZANE VESTI

Petak 22.06.2012. 05:17
Tako su se zataskavali i logori za vreme Drugog svetskog rata,i politika prema Jevrejima. Nacisti!
Petak 22.06.2012. 06:16
shta ochekivati od onih koji su u prvom svjetskom porazeni od srba,,a vi srbi i dalje vjerujte u zapadnu demokraciju,,koja je izmishljena samo za budale,,,stvarnost je bila i bice,,u svijetu kachi onaj koji je jachi,,mada ima i ona,,nije nichija do zore,,javljam vam se iz USA,,,ovdje ima 50 miliona siromaha,,nisu oni krivi jadnici shto su izmanipulirani i odjebani od vlastite vlade.gledam ih preko puta vlastite kuce kako kopaju po kontejnerima,,,zalost..i bijeda
Petak 22.06.2012. 08:19
Ma kakvi crni Hrvati.Pravih cistokrvnih Hrvata ima nesto malo u zagorju i Zagrebu to su sve pokatoliceni Srbi chiji su preci odricanjem od Pravoslavne Hristove istinske vjere se odrekli i Svetog Duha koji ih je napustio i tada su demoni usli u njih. Zato je u njima prisutna satanska mrznja prema Srbima i svemu sto je Pravoslavno odnosno Hristu i onima koji su Hristovi. Hrvatima odnosno pokatolicenim Srbima upravlja demonska sila i patoloska mrznja i zlocini nad Srbima su dokaz toga.Sa takvim nema koristi razgovarati niti imati kontakte.Molite se Gospodu za njih da se povrate od satane i da pridju Isusu Hristu ali im nikako ne prilazite niti imajte kontakta sa njima jer radi se o demonima.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online