Petak 26. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Subota 26.07.2014.
21:06
jutarnji.hr A

Ko je Marija, ćerka Vladimira Putina?

Marija Putin, ćerka ruskog predsednika Vladimira Putina, navodno je, prenosi britanski ’’Dejli mejl’’, napustila Holandiju pošto su u toj zemlji, posle rušenja malezijskog aviona na istoku Ukrajine, neki političari pozivali na njenu deportaciju.

Marija Putin u društvu sa ocem Vladimirom i majkom Ljudmilom
 

O samoj 29-godišnjoj Mariji i njenoj mlađoj sestri Katarini malo se toga zna, navodno zahvaljujući samom Putinu koji, prema rečima svog portparola, čvrsto veruje da njegov privatni život kao i detalji o njegovoj porodii (uključujući one o razvodu i navodno novoj vezi sa gimnastičarkom Alinom Kabajevom) moraju da ostanu skriveni od očiju javnosti.

Marija je, uprkos naporima ruskog predsednika, ove nedelje završila u novinama, pošto je Piter Broertjes, gradonačelnik holandskog grada Hilversuma, u intervjuu za radio pozvao na deportaciju Putinove ćerke iz Holandije. On se posle izvinio zbog postupka, rekavši da nije bio mudar, ali on je pokrenuo ’’medijsku lavinu’’, a mediji su požurili u prikupljanju svih mogućih informacija o Mariji.

Holanđani brane Putinovu ćerku od linča

Ono što su mediji do sada saznala nije mnogo. Marija navodno živi na relaciji Rusija - Holandija, gde boravi u Hagu. Dvedesetdevetogodišnja Ruskinja u vezi je (ili braku) sa 34-godišnjim Holanđaninom Joritom Fasenom, direktorom jedne ruske konsultantske firme i vlasnikom lukusuznog dvospratnog potkrovlja u Vuršotenu. Čak se ne zna ni kako tačno izgleda Marija, a niko ne može da potvrdi da je to upravo Marija na slikama koje su se nedavno pojavile u medijima. Ono što ostaje znatiželjnicima samo su njene slike iz detinjstva, na kojima se pojavljuje s tatom, mamom i sestrom Katarinom, za koju se veruje da je u braku sa sinom jednog južnokorejskog generala.


Marija je rođena u Sankt Peterburgu 28. aprila 1985., a odrastala je prilagođavajući se očevim brojnim poslovnim angažmanima, uključujući i onaj KGB-ov u Istočnoj Nemačkoj.


Kad se porodica Putin vratila u Rusiju, otac ju je upisao u elitnu nemačku akademiju, a kasnije, kad joj je bilo 11 godina, u nemačku međunarodnu školu Fridrih Has u Moskvi. Kada je Putin ’’jurio’’ funkciju premijera, i ona i njena sestra ispisane su iz škole, a i iz bezbednosnih razloga dobile su obrazovanje kod kuće. Kad su odrasle, često su putovale van zemlje - ponekad u senci oca i njegovih službenih angažmana, a ponekad same, i to u Irsku i Italiju.


Na kraju su studirale na državnom univerzitetu u Sankt Peterburgu, baš kao i njihov tata - Marija odnosno Maša biologiju, a Katarina (ili Katja) istočnjačke studije.
Sam Putin nikad nije priznao da njegova ćerka živi u Holandiji.

POVEZANE VESTI

Subota 26.07.2014. 21:12
On se posle izvinio zbog postupka, rekavši da nije bio mudar..... Ucite braco pravoslavna, dolazi cas, bice rata.....a mi imamo politicare koji su instalisani jeftino ovde, da Srbija ne zadrzi nikog na putu prema Sibiru.....ako bi pao medved, onda ce da kolju Srbe i ostale bez ikakvog straha.....
Subota 26.07.2014. 23:48
Mislim da ce na kraju i nju da optuze za obaranje aviona. Bolje sto je napustila, ako je vec tamo bila. To je sramota Holandije i cele Evrope.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online