Subota 27. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 10.06.2015.
20:29
Independent.co.uk, blic.rs A

"Ja ne grešim, Bog me je stvorio da vodim savršen život"

U jednom od retkih intervjua, ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je pred polazak u Italiju da on nikada ne greši jer je Bog "stvorio njegov život tako da nema za čim da žali".

Reuters
Putin ne žali ni za čim u životu

Ruski predsednik danas se sastao sa irtalijanskim premijerom Mateom Rencijem i posetio Svetsku izložbu u Milanu gde je razgovarao o labavljanju ekonomskih sankcija koje je Zapad nametnuo Rusiji zbog krize u Ukrajini i aneksije Krima.

Renci se proteklih dana nalazio među liderima G7 grupe koja je u Bavarskoj dogovrila da pooštri sankcije ukoliko se nastavi nasilje u Donbasu.

Međutim, predsednik Putin vrlo je samouvren. On je u razgovoru sa novinarom Lusijanom Fontanom rekao da je u “interesu italjianskog naroda da održava prijateljske odnose sa Rusijom”.

On je odbio sve kritike upućene Rusiji zbog ukrajinske krize i napomenuo da pogoršavanje odnosa sa Zapadom nije bio ruski izbor.

- Nismo mi ti koji su uveli sankcije na trgovini i ekonomske aktivnosti. Štaviše, mi smo meta i samo smo odgovorili na napad na zaštitnički način - rekao je Putin.

Gospodinu Putinu postavljeno je i pitanje u vezi sa ubistvom disidenta Borisa Njemcova, odnosno oko izazova sa kojima se sureće opozicija u Rusiji, budući da je novinar primetio kako se opozicionarima ne daje dovoljno prostora u medijima.

- Mislim da bi bili više intervjuisani kada bi imali nešto zanimljivo da kažu - odgovorio je predsednik.

Na kraju, Fontana je ruskog lidera pitao da li misli da je u životu načinio neke pogrešne korake, te da li žali za nečim.

Putin je navodno kratko zastao i zamislio se, a onda vrlo smireno odgovorio: “Biću potpuno iskren sa vama. Ne mogu da se setim ničeg takvog. Biće da je Bog usmerio moj život tako da nikad nemam ni za čim da žalim.”

POVEZANE VESTI

Sreda 10.06.2015. 23:11
Где су моји коментари ???Где су остали коментари ??? ВЕСТИ онлине зашто дозвољавате некој џукели и менталном заосталом да брише коментаре .
Sreda 10.06.2015. 23:11
Где су моји коментари ???Где су остали коментари ??? ВЕСТИ онлине зашто дозвољавате некој џукели и менталном заосталом да брише коментаре .
Sreda 10.06.2015. 23:10
Где су моји коментари ???Где су остали коментари ??? ВЕСТИ онлине зашто дозвољавате некој џукели и менталном заосталом да брише коментаре .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online