Ponedeljak 29. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Sreda 12.03.2014.
08:01
M. Stanimirović - Vesti A

Predizborna... tuča (3): Obračun sa demokratijom

U Užicu su nedavno zasad nepoznati počinioci gotovo u isto vreme podmetnuli vatru na ulazna vrata prostora u glavnoj ulici gde se nalazi Glavni odbor Demokratske stranke, a zapaljen je i ulaz u nekadašnje sedište Srpske napredne stranke u naselju Međaj, iz kojeg su se naprednjaci iselili prošle godine. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca oba požara su lokalizovana, pa je pričinjena beznačajna materijalna šteta.

Zapaljena vrata porostorija DS-a

Jovan Marković, potpredsednik Demokratske stranke i predsednik užičkih demokrata, ovaj čin je povezao sa satanizacijom članova njegove stranke u medijima od vladajućih stranaka.


- U poslednjih 18 meseci članovi Demokratske stranke su u medijima predstavljeni kao lopovi, tajkuni i kriminalci pa ne treba da nas čudi što neki revoltiran pojedinac na ovakav nerazuman način iskazuje svoj stav prema stanju u društvu i državi. Hoću da verujem da iza ovoga čina stoji pojedinac a ne neka stranka. Očekujem da nadležni organi nađu počinioca, izreknu odgovarajuću zakonsku meru, a da sve stranke u nastavku kampanje šalju biračima pozitivnije poruke - rekao je Marković.


Povereništvo Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Užicu osudilo je pokušaj paljenja prostorija Demokratske stranke, ali nisu pominjali požar pred njihovim nekadašnjim sedištem.

Predizborna... tuča

1. Politički pecaroši i birači udavače

2. Polomiću ti glasačku ruku

- Kao što smo apelovali da se mora osuditi fizički napad na aktivistkinju SNS-a u Priboju ili vandalsko obijanje i pljačkanje naših prostorija u Arilju, tako i mi sada osuđujemo podmetanje požara na objektu u kome se nalazi kancelarija Gradskog odbora Demokratske stranke u Užicu. Niko ne sme biti žrtva političkog progona - poručuju naprednjaci tražeći od nadležnih organa da odgovorne izvedu pred lice pravde.

Sutra - Predizborna... tuča (4): Maturantima po 2.000 dinara

POVEZANE VESTI

Sreda 12.03.2014. 13:57
Ијаој, жутаћи! Ко је вас познавао ни пакао му неће тешко пасти! Ем што сте тајкунизовали Србију него што је ваш бивши поглавник Клуни потписивао такве уцењивачке споразуме да сад и да радикали дођу на власт, морали би да потписују свашта. Што не кажете да је Тадић потписивао такве споразуме да уколико би их одбили да би нам Американци и Немци затровали сву воду и земљу. Потписивање Бриселског споразума је било у стилу: "Потписујте или ћете јести и пити отрове у још већој мери." Ви уговарали, а Вучић морао да потписује. Сутра би тако и Двери и ДСС могли да уцењују. ДС је највеће зло које је задесило Србију од ослобођења од Турака. Па ни Хитлер није оволико мрзео Србију као чалнови ДС-а.
Sreda 12.03.2014. 17:57
Kleptomanska stranka napadnuta?Pa jeli to moguce?Molba na napadaca sledeci put im se popiski ispred vrata.Nemoj paliti mogu tu nastradati i nevini ljudi koji nemaju veze sa politikom.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online