Lična arhiva
Ivana Đorđević
U našoj stalnoj rubrici 10 + 10 razgovarali smo sa TV voditeljkom Ivanom Đorđević.
1. Ko je najzaslužniji za Vašu karijeru?
– Moja karijera je zbir pozitivnih i srećnih okolnosti. Neke prilike sam stvarala sama, a neke su mi se same nameštale. Hoću da kažem, da sam nekim čudnim čudom uvek bila u pravo vreme na pravom mestu.
2. Kako se borite sa tremom?
– Imam je jedino kada je gost preko puta mene nepredvidiv ili jako simpatičan, ali između mene kao, jelte ozibljne ženske osobe i profesionalca uvek pobedi ovaj drugi i sve bude super!
3. Koji aplauz pamtite?
– U mom poslu aplauzi stižu putem društvenih mreža na Instagramu ili kada vodim neki program uživo na sceni nekog događaja. Dobijam aplauze često i u ličnim kontaktima za tekstove na mom blogu “Ivanineprice.com”, ali i za videe koje snimam na svom Jutjub kanalu.
4. Šta sebi nikada neće oprostiti?
– Što sam pojedincima davala drugu šansu. Ali kada sam ih stavila u otpis, ostali su otpisani zauvek. Tako da sam sebi oprostila sve svoje loše procene.
5. Kome se divite i zašto?
– Svakoj ženi koja radi ono što voli. U eri emancipacije žene su slomljene između onoga od čega žive i onoga što vole da rade Ako su na sve to još i majke, njihova je muka za iskreno divljenje. Kažem muka jer žene su danas premorene i prenaporno žive.
6. Kao dete maštali ste da budete…?
– Sa nekih 5 godina sam svom dedi ispričala da ću kad porastem biti veoma važna ličnost, iako to tada nije značilo apsolutno ništa (smeh), da će me ljdi znati i da ću biti stalno na televiziji i da ću proputovati svet. Nekoliko godina pre nego što će da umre, deda me podsetio na tu moju izjavu, na koju sam ja potpuno zaboravila, a u međuvremenu sam je ostvarila. Tako da deca znaju šta žele, samo treba da slede svoje snove i intuiciju.
7. Kakvu muziku slušate?
– Bukvalno sve što mi prema raspoloženju u datom trenutku treba. Od Silvane do Nirvane. Jako volim pesmu “Pukni zoro”, ali kažem shodno prilici, društvu i raspoloženju. Dopada mi se šta radi Senida.
8. Odmor koji pamtite i po čemu?
– Pamtiću dok sam živa putovanje na Zanzibar i na ostrvo Samos. Tu je naravno i Amerika koju sam posetila prvi put ove godine i ostala očarana zalivom Kejp Kod. Predivne bele peščane plaže nedaleko od Bostona su me ostavile bez teksta. Ostrvo Martin Vinograd u Atlantskom okeanu. O putovanjima mogu da vam pričam zaista mnogo i uvek pamtim ono poslednje.
9. Gde biste najradije živeli?
– Bez imalo dvoumljenja u Americi. S pogledom na okean.
10. Neostvarena želja?
– Sve se polako ostvaruje. Samo ne mogu da vam kažem naglas, jer onda se neće ispuniti. Pssst!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here