pixabay.com

Najčešća greška koju većina žena radi na početku veze jeste opsedanje partnera. Ne samo da ćete ih tako nesvesno udaljiti od sebe, nego im nećete dati priliku da pokažu šta osećaju prema vama.

Savetnica za ljubavne veze Rori Rej otkrila je najčešće greške koje žene čine na početku veze. Ona kaže kako veza na početku treba da bude zabavna i opuštena.

– Treba da se osećate slobodno, a s vremenom ćete se zbližiti – kaže ona.

Na početku nije dobro stvarati pritisak, jer to muškarce odbija, a ovih 10 grešaka žene često prave.

1. Javljate se prvi

To uključuje i trenutke kada ga zovete da mu kažete nešto zanimljivo što ste čuli ili pročitali ili da ga pitate zašto vas nije prvi pozvao. Umesto toga, sačekajte da vas pozove. To znači da mu je stalo do vas i da želi opet da vas vidi.

2. Inicirate kontakt

To uključuje slanje e-pošte, SMS-ova, poruka na Mesindžeru ili bilo kakav drugi pokušaj da uspostavite kontakt. Nakon prvog sastanka, muškarcima to može da bude previše i lako ih može udaljiti. Ako želite ponovo da ga vidite, najbolje je da ga obavestite o datumu i sačekate da vam se prvi javi.

3. Opsedate ih planovima

Pozovite ga da vam se pridruži, ako želite da nekud ide sa vama, ali nemojte preterivati s predlozima. To bi moglo da ih udalji od vas. Pustite da muškarci preuzmu odgovornost ali i inicijativu.

4. Ispitujete ih kako se osećaju

Ovo posebno uključuje pitanje šta oseća prema vama ili prema vašoj vezi. Kod muškaraca to može izazvati strah ili pritisak pa je bolje da ne postavljate takva pitanja dok je veza još sveža.

5. Mislite da možete da ga promenite

Nikada ne izlazite s muškarcem kojeg nameravate da promenite nabolje ili za kojeg mislite da će se sam promeniti. To se ne događa. Povredićete ili sebe ili njega. Umesto toga, budite s nekim ko vam se sviđa i s kim delite slične interese.

6. Tražite savršenstvo

Jedna stvar koju morate odmah da shvatite jeste da savršenstvo ne postoji. Niko nije savršen. Nemojte to očekivati ni od onoga ko vam se sviđa i sa kim izlazite.

7. Previše žurite

Ako želite dugoročnu vezu, najbolje je da idete polako. Prvo se dobro upoznajte, a tek onda spavajte zajedno. Nemojte mu sve dozvoliti i omogućiti na prvom viđanju.

8. Često ste loše raspoloženi

Niko ne želi da bude s nekim ko je uvek loše raspoložen. Izlasci bi trebalo da budu zabavni i uzbudljivi i trebalo bi da ste srećni jer se viđate s nekim ko vam se sviđa.

9. Sebični ste

Ako sve planirate prilagođavajući to svom rasporedu, onda to nije fer prema vašem partneru koji se trudi da vam udovolji. U vezi je sve stvar kompromisa, a ako niste spremni za to, nešto morate da promenite.

10. Pokušavate da pronađete onog pravog

Ako u svakom pokušavate da pronađete “onog pravog”, odmah prestanite to da radite. Sigurno ga nećete odmah pronaći, ili na prvom sastanku, ali s vremenom hoćete. Što više nekog upoznajete, to više oni postaju pravi. Nikada nemojte imati velika očekivanja na početku veze.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here