instagram/printscreen
Tamara Milutinović

Ove nedelje u našoj rubrici 10 + 10 razgovarali smo sa pevačicom Tamarom Milutinović.

1. Ko je najzaslužniji za vašu karijeru?

– Ako izuzmemo porodicu i prijatelje koji su uz mene od početka, volela bih da pomenem Sašu Popovića, koji je i moj direktor. On je dovoljno učinio da se nađem ovde gde sam sada, prepoznao talenat u meni i primio me u zvezde Granda.

2. Kako se borite sa tremom?

– Navikla sam da nemam tremu. Dovljno dugo, 10 godina, se bavim ovim poslom, tako da sam uspela tremu na neki način da izbrišem. Uglavnom kada su neke veće manifestacije onda imam tremu, a tada to rešavam kroz osmeh i uz priču se oslobodim.

3. Koji aplauz pamtite?

– U Vrnjačkoj Banji sam dobila prvu nagradu za hit godine, “Hajde da zažmurimo”, i to je bio najveći aplauz. Bilo je više od 10.000 ljudi.

4. Šta sebi nikada nećete oprostiti?

– Ne znam. Stvarno ne znam. Za sada zaista nisam imala nekih promašaja. Svi mi imamo razne promašaje u životu, ali smatram da je to nešto normalno.

5. Kome se divite i zašto?

– Indiri Radić, jer je ona moj idol od malih nogu i volim sve njene pesme. Nekako sam se kao mala i ugledala na nju i trudila se da pevam, uglavnom, njene pesme i još uvek ih na svojim nastupima pevam.

6. Kao dete maštali ste da budete…?

– Pevačica. Ovo volim, i to radim sa zadovoljstvom. Naravno, volela bih da pokrenem neki svoj biznis, privatan, pored ovog posla, koji će uvek biti prioritet.

7. Kakvu muziku slušate?

– Zavisi od raspoloženja. Znači, ja sam neko ko je svestran i volim i stranu muziku i narodnu i ove modernije. Ne biram.

8. Odmor koji pamtite i po čemu?

– Pariz i to po lepoti, po ljubavi, po sreći, po prelepom gradu, Ajfelovom tornju. Bila sam sa drugaricom više puta i svaki put je bilo nezaboravno. I uvek se rado vraćam u Pariz.

9. Gde biste najradije živeli?

– Švajcarska, ali ne znam zašto. Verovatno zato što je sve tako zeleno i lepo.

10. Neostvarena želja?

– Arena mi je neostvarena želja. Da nastupam pred mnogo ljudi.

Izvor:
Z.V.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here