Dallas nameštaj
Trosed po meri doma

Kupovina troseda je jedna od najvećih investicija u opremanju vašeg doma. U dnevnom boravku, koji je namenjen sedenju, čitanju, gledanju televizije, popodnevnom dremanju, trosed je najvažniji komad nameštaja koji zauzima dosta mesta i ima mnogo funkcija.

Zato je važno da u njegov izbor investirate vreme i novac, kako biste izabrali najudobniji model za sebe koji će vam trajati mnogo godina. A šta je to na šta treba da obratite pažnju pre nego što krenete u kupovinu troseda?

1. Probajte pre nego što kupite

Udobnost i funkcionalnost treba da vam budu najvažniji pri kupovini troseda za vaš dnevni boravak. Zato je važno da odete u salon nameštaja i isprobate trosed na kome ćete provoditi mnogo ugodnih večeri sa prijateljima i porodicom.

Nakon što odaberete model, koji vam se na oko svideo, obavezno proverite njegovu udobnost. Sedite ili lezite na njega, osetite mekoću jastuka i sedećeg dela. Proverite da li odgovara vašoj visini, kao i to da li možete leći na njega celom dužinom ukoliko želite da se odmorite.

Za dodatnu udobnost bilo bi dobro da izaberete trosed koji ima mogućnost obaranja naslona za leđa, kako biste još više uživali dok gledate TV. Jedan takav model možete pronaći u salonima nameštaja Dallas, a mi vam preporučujemo model Magnum u atraktivnoj boji čokolade, koja će ugrejati vaš dnevni boravak.

Trosed Magnum u atraktivnoj boji čokolade

2. Odnesite uzorke materijala u vaš dnevni boravak

Ako ste već odabrali model troseda u salonu nameštaja, ali još uvek niste sigurni u kojoj boji ili materijalu želite da on bude, onda obavezno pogledajte uzorke materijala. One koji vam se najviše dopadaju ponesite u svoj dom. Većina proizvođača nameštaja će vam rado pokazati uzorke, a neki će vam dozvoliti i da ih ponesete sa sobom kući.

Jako je važno da ih pogledate na dnevnom svetlu u vašem domu i vidite kako se svetlost odbija o njega. Tako ćete znati i da li se određena nijansa uklapa sa bojom vaših zidova i ostalim nameštajem koji želite u vašoj dnevnoj sobi. Uzorci materijala su vam takođe neophodni i ako opremate celu dnevnu sobu i imate mood board sa idejama koje želite da se nađu u njoj.

3. Obavezno izmerite trosed pre nego što ga kupite

Ne postoji ništa gore od kupovine nameštaja koji se ne uklapa, po dimenzijama, u vaš dnevni boravak. Setite se samo scene iz popularne serije “Prijatelji” kada je Ros kupio sofu koju nije mogao da unese u stan. Zato, pre nego što uložite novac u kvalitetan trosed, obavezno ga izmerite. Ponesite metar u salon nameštaja i izmerite sve njegove dimenzije, kako biste videli da li se njegova širina, dubina, ali i dužina uklapaju u vašu dnevnu sobu.

Zapamtite ovaj trik, koji možete primeniti kod kupovine troseda, jer će vam biti od velike koristi u opremanju dnevne sobe. Dakle, isecite oblik troseda od novina ili kartona i ovu maketu odnesite u vaš dom. Na taj način ćete videti da li imate dovoljno mesta da prolazite pored njega, ali i da li ima mesta za druge predmete poput polica, radijatora, vrata i prozora.

Najkvalitetniji i najmoderniji modeli troseda vas čekaju u Dallasu

Ukoliko ste u potrazi za atraktivnim modelima troseda, koji su napravljeni od kvalitetnih materijala, onda obavezno proverite ponudu u Dallas salonima nameštaja. Na njihovom veb-sajtu možete pogledati ponudu više od 20 modela, a zatim otići u TC Galeriju u Beogradu i pogledati i isprobati uživo model koji vam se dopao. Pored Beograda njihov nameštaj vas čeka i u Novom Sadu, Tutinu i Novom Pazaru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here