MTEL
Prilika koja se ne propušta

MTEL TV je usluga koja vam pruža mogućnost da gledate sve omiljene TV kanale na jednom mestu.

MTEL TV ponudu čine preko 270 najboljih TV kanala sa Balkana, kao i preko 250 naslova u Video klubu. Samo na MTEL TV-u možete da gledate sve RTS kanale, sve Arena Sport kanale, RTRS, OBN, BN, Hayat, Federalna TV, Superstar TV, Euronews Serbia, Tanjug TV, TV Kurir, K1, Dexy TV, Kazbuka, Balkan Trip, Toxic TV. Pored navedenih kanala koji se ekskluzivno emituju u MTEL TV ponudi u inostranstvu, možete da gledate i Pink kanale, Prva TV, Happy TV, B92, Studio B, KCN 1, DM Sat, Al Jazeera Balkans, Face TV i mnoge druge.

MTEL TV je dostupan na svim vašim uređajima. Aplikaciju možete da preuzete na vaš Smart TV, telefon ili tablet, uslugu možete da pratite putem web aplikacije na vašem računaru i laptop-u, a ukoliko želite da pratite kanale na velikom ekranu a ne posedujete Smart TV, možete da poručite i MTEL box koji svaki televizor pretvara u pametni televizor. MTEL box dobijate za samo 1 eur uz akciju “Plati 6, gledaj 12 meseci”.

Za sve nove korisnike koji žele prvo da testiraju uslugu MTEL kompanija pripremila je mogućnost prijave za promo period koji traje 30 dana. Za promo period možete da se prijavite na zvaničnom sajtu MTEL-a, klikom OVDE.

Uživajte u nezaboravnom TV iskustvu uz MTEL TV.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here